Fortsæt til primært indhold

Vej til Odder Parkhotel i Odder med Bus eller Bybane?

Vejvisning til Odder Parkhotel fra de vigtigste steder i Odder med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Odder Parkhotel

Sådan kommer du til Odder Parkhotel af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Odder Parkhotel?

  De nærmeste stationer til Odder Parkhotel er:

  • Nørregade/Torvald Køhlsvej (Odder Kom) er 104 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Teglbakken/Nørregade (Odder Kom) er 175 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Odder Parkhotel?

  Disse Bus linjer standser nær Odder Parkhotel: 100, 103, 331.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Odder Parkhotel i Odder

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Odder Parkhotel i Odder, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Odder Parkhotel på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Odder Parkhotel i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Odder Parkhotel? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Nørregade/Torvald Køhlsvej (Odder Kom); Teglbakken/Nørregade (Odder Kom).

Du kan tage til Odder Parkhotel med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 103, 331

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Odder Parkhotel fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Odder Parkhotel, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Odder, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Odder Parkhotel, Odder
Odder Parkhotel, Odder Odder Parkhotel er et firestjernet hotel/konferencehotel i Odder. Hotellet er med i kæderne Classic Hotels og Danske Konferencecentre. Odder Parkhotel har fire store selskabslokaler samt en konferenceafdeling der i 2006 og 2007 er blevet kåret som ”Årets Konferencecenter” hos sammenslutningen af Danske konferencecentre DKBS.
Lettere at komme til Odder Parkhotel med appen!