Vej til Ormslev i Århus med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Ormslev?

De nærmeste stationer til Ormslev er:

  • Ormslev Kirke/Ormslevvej (Aarhus Kom) er 281 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Buggegårdsvej/Ormslevvej (Aarhus Kom) er 501 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Åbo (Aarhus Kom) er 1101 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Ormslev?

Disse Bus linjer standser nær Ormslev: 21.

Ormslev, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Ormslev i Århus

Søger du efter vejvisning til Ormslev i Århus, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Ormslev med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Ormslev - Bus: 21.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Ormslev Kirke/Ormslevvej (Aarhus Kom); Buggegårdsvej/Ormslevvej (Aarhus Kom); Åbo (Aarhus Kom).

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Ormslev på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Ormslev på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Ormslev, Århus
Ormslev, Århus Ormslev er en by i Østjylland med 351 indbyggere (2019), beliggende tæt ved Østjyske Motorvej og Århus Syd Motorvejen, 4 km vest for Stavtrup, 4 km nordvest for Hasselager, 7 km sydvest for Brabrand og 11 kilometer vest for Aarhus centrum. Byen hører til Aarhus Kommune og ligger i Region Midtjylland. Ormslev hører til Ormslev Sogn, og Ormslev Kirke ligger i byen. Herregården Constantinsborg ligger 2 km nordøst for byen nær ved den kunstige Årslev Engsø, der blev dannet i 2003 efter at området havde været afvandet siden 1930'erne.
Sådan kommer du til Ormslev med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Ormslev med appen!