Fortsæt til primært indhold

Vej til Oticon i Egedal med Bus eller Jernbane?

Se Oticon, Egedal, på kortet

Vejvisning til Oticon fra de vigtigste steder i Egedal med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Oticon

 • Bus Bus: 157
 • Jernbane Jernbane: C
Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Oticon?

  De nærmeste stationer til Oticon er:

  • Novo Nordisk Park (Måløv Byvej) er 584 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Frugtvangen (Hindbærvangen) er 682 meter derfra, 10 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Oticon?

  Disse Bus linjer standser nær Oticon: 157.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Oticon?

  Disse Jernbane linjer standser nær Oticon: C.

  Flere detaljer

Se Oticon, Egedal, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Oticon i Egedal

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Oticon i Egedal, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Oticon på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Oticon i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Oticon? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Novo Nordisk Park (Måløv Byvej); Frugtvangen (Hindbærvangen).

Du kan tage til Oticon med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 157 Jernbane: C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Oticon fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Oticon, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Egedal, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Oticon, Egedal
Oticon, Egedal Oticon A/S er et dansk firma, der producerer høreapparater og hørehjælpemidler samt rådgiver, leverer og installerer større lydsystemer og AV-udstyr i fx kirker, teatre og museer. Oticon er i dag blandt de tre største leverandører af høreapparater i verden. Som del af koncernen Demant A/S er Oticon noteret på NASDAQ OMX København. Oticon har hovedsæde i Smørum nordvest for København Oticon designer og fremstiller både høreapparater til voksne og specialhøreapparater til børn, og produkterne forhandles gennem salgsvirksomheder i 22 lande og cirka 80 uafhængige distributører verden over. Virksomheden beskæftiger mere end 3500 mennesker på verdensplan. I dag har mennesker i mere end 100 lande verden rundt glæde af bedre hørelse med Oticons løsninger. Siden 1991 har Oticon A/S vundet mere end 20 priser for firma- og udviklingsresultater. Blandt Oticons mange verdenspremierer er DigiFocus (verdens første digitale høreapparat), MultiFocus (verdens første fuldautomatiske høreapparat), Adapto (verdens første høreapparat med kunstig intelligens) og Oticon Opn der anvender en avanceret høreapparatteknologi (åben lyd).. Senest har Oticon i 2020 lanceret høreapparatet Oticon More™, der er trænet med 12 millioner lydbilleder og indeholder den nyeste teknologi. Høreapparatet er det første i verden, der giver adgang til alle relevante lyde takket være et Deep Neural Network.
Sådan kommer du til Oticon med offentlig transport – Om stedet
Lettere at komme til Oticon med appen!