Vej til Paarup Hallen i Odense med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Paarup Hallen fra de vigtigste steder i Odense med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Paarup Hallen

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Paarup Hallen?

De nærmeste stationer til Paarup Hallen er:

  • Spangsvej (Odense Kommune) er 564 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Paarup Hallen?

Disse Bus linjer standser nær Paarup Hallen: 21, 23, 24, 29.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Paarup Hallen i Odense

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Paarup Hallen i Odense, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Paarup Hallen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Paarup Hallen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Paarup Hallen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Spangsvej (Odense Kommune).

Du kan tage til Paarup Hallen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 21, 23, 24, 29

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Paarup Hallen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Paarup Hallen, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Odense, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Paarup Hallen, Odense

Nærmeste stationer til Paarup Hallen i Odense

Lettere at komme til Paarup Hallen med appen!