Vej til Pizzeria Roma i Thisted med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Pizzeria Roma?

De nærmeste stationer til Pizzeria Roma er:

  • Strandvejen (Østerbakken / Thisted) er 127 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Korsgade (Thisted) er 153 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Pizzeria Roma?

Disse Bus linjer standser nær Pizzeria Roma: 70, 940X, 970X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Pizzeria Roma?

Disse Jernbane linjer standser nær Pizzeria Roma: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Pizzeria Roma i Thisted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Pizzeria Roma i Thisted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Pizzeria Roma på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Pizzeria Roma i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Pizzeria Roma? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Strandvejen (Østerbakken / Thisted); Korsgade (Thisted).

Du kan tage til Pizzeria Roma med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 70, 940X, 970X Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Pizzeria Roma fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Pizzeria Roma, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Thisted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Pizzeria Roma, Thisted
Lettere at komme til Pizzeria Roma med appen!