Vej til Porcelænstorvet i Valby, København med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Porcelænstorvet?

De nærmeste stationer til Porcelænstorvet er:

  • Gåsebæksvej (Valby Langgade) er 280 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Valby St. Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej) er 588 meter derfra, 9 minutters gang.
  • Copenhagen Copenhagen Valby St. er 613 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Porcelænstorvet?

Disse Bus linjer standser nær Porcelænstorvet: 26, 4A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Porcelænstorvet?

Disse Jernbane linjer standser nær Porcelænstorvet: B, C.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Porcelænstorvet i Valby, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Porcelænstorvet i Valby, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Porcelænstorvet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Porcelænstorvet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Porcelænstorvet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Gåsebæksvej (Valby Langgade); Valby St. Lyshøjgårdsvej (Lyshøjgårdsvej); Copenhagen Copenhagen Valby St..

Du kan tage til Porcelænstorvet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 26, 4A Jernbane: B, C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Porcelænstorvet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Porcelænstorvet, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Valby, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Porcelænstorvet, Valby, København
Lettere at komme til Porcelænstorvet med appen!