Vej til Rendbjerg i Broager med Bus, Jernbane eller Færge

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Rendbjerg fra de vigtigste steder i Broager med Bus, Jernbane eller Færge

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner

Sådan kommer du til Rendbjerg af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Dybbøl Mølle 54 min
Bus - 11
Bus - 223223
Gå
Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2600 byer i 85+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge
Føj denne badge til din hjemmeside Klik for at kopier HTML

Søger du vejvisning til Rendbjerg i Broager, Danmark? Din tur er lige blevet meget hurtigere!

Download Moovit Appen for at finde den mest effektive vejvisning og se de seneste Bus, Jernbane eller Færge køreplaner til Rendbjerg. Find opdaterede tider for alle de tilgængelige ruter med trin-for-trin vejvisning i realtid fra Rendbjerg.

Moovit Appen viser dig også de nærmeste stoppesteder og stationer på dit bestemmelsessted. Vælg mellem en liste af stoppesteder tættest på Rendbjerg: Rødegade V Rendbjergvej; Brovej V Rendbjergvej.

Vælg Bus, Jernbane eller Færge muligheder, du kan tage for at komme til Rendbjerg. Her er en liste over nogle få linjer, der kommer i nærheden af dit bestemmelsessted - Jernbane: Jernbane - IC, Jernbane - ICL; Bus: Bus - 223.

Er du ved at planlægge din retur fra Rendbjerg, men du kender ikke adressen? Du kan vælge dit bestemmelsessted på vores online kort og Moovit vil finde de bedste tilgængelige ruter, der vil bringe dig dertil, hvor du vil hen!

Moovit hjælper dig med at finde den hurtigste rute og mest praktiske afgangstid. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit har alle de oplysninger om offentlig transport, du har brug for. Det er derfor, Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Rendbjerg, Broager
Rendbjerg, Broager Rendbjerg er en bebyggelse ved Egernsund, Sønderjylland. Den består af 176 sommerhuse delt i det vestlige Teglbakken og det østlige Bredmaj der er beliggende ud mod Flensborg Fjord. Området bærer præg af det tidligere så store teglværksindustri som har efterladt et meget kuperet terræn. Tidligere var der en anløbsbro på stedet, hvor der i dag er badebro. Vandreruten Gendarmstien går igennem Rendbjerg og i områdets sydvestlige hjørne er der anlagt en lystbådehavn, Marina Minde.
Sådan kommer du til Rendbjerg med offentlig transport – Om stedet
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere