Vej til Rodskov i Rosenholm med Bus eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Rodskov?

De nærmeste stationer til Rodskov er:

  • Rodskov (Syddjurs Kom) er 387 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Rodskov?

Disse Bus linjer standser nær Rodskov: 123.

Rodskov, Rosenholm, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Rodskov i Rosenholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rodskov i Rosenholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rodskov på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rodskov i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rodskov? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Rodskov (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Rodskov med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rodskov fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rodskov, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Rosenholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rodskov, Rosenholm
Rodskov, Rosenholm Rodskov er en landsby på Djursland med 451 indbyggere (2019). Rodskov er beliggende tre kilometer sydøst for Hornslet og fire kilometer vest for Ugelbølle. Fra Aarhus er der 20 kilometer mod nord til Rodskov. Landsbyen rummer Rodskov Forsamlingshus med plads til cirka 120 gæster. Det ejes og drives af Rodskov-Eskerod Beboerforening. Landsbyen har Danmarks ældste gymnastikforening, Rodskov Gymnastikforening, stiftet i 1883. Der er desuden en kommunal sportsplads, en petanquebane og -klub og en tankstation med tilhørende pizzeria og kiosk. Indbyggertallet er vokset betydeligt i 2017 på grund af byggeriet af Kaløvigparken, der er et udlejningskompleks. Byen ligger i Region Midtjylland og hører under Syddjurs Kommune. Rodskov er beliggende i Hornslet Sogn.
Sådan kommer du til Rodskov med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Rodskov med appen!