Vej til Roskilde Skatepark i Roskilde med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Roskilde Skatepark?

De nærmeste stationer til Roskilde Skatepark er:

  • Roskilde Idrætscenter (Darupvej) er 82 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Roskilde Festivalplads St. er 254 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Roskilde Skatepark?

Disse Bus linjer standser nær Roskilde Skatepark: 212, 240.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Roskilde Skatepark?

Disse Jernbane linjer standser nær Roskilde Skatepark: RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Roskilde Skatepark i Roskilde

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Roskilde Skatepark i Roskilde, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Roskilde Skatepark på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Roskilde Skatepark i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Roskilde Skatepark? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Roskilde Idrætscenter (Darupvej); Roskilde Festivalplads St..

Du kan tage til Roskilde Skatepark med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 212, 240 Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Roskilde Skatepark fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Roskilde Skatepark, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Roskilde, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Roskilde Skatepark, Roskilde
Lettere at komme til Roskilde Skatepark med appen!