Fortsæt til primært indhold

Vej til Rynkebjerg Dyssen i Danmark med Bus eller Jernbane?

Rynkebjerg Dyssen kort

Vejvisning til Rynkebjerg Dyssen fra de vigtigste steder i Danmark med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Rynkebjerg Dyssen

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Rynkebjerg Dyssen?

  De nærmeste stationer til Rynkebjerg Dyssen er:

  • Ørslev (Ørslevvej) er 1054 meter derfra, 15 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Rynkebjerg Dyssen?

  Disse Bus linjer standser nær Rynkebjerg Dyssen: 661R.

  Flere detaljer
Rynkebjerg Dyssen kort
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Rynkebjerg Dyssen i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Rynkebjerg Dyssen i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Rynkebjerg Dyssen på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Rynkebjerg Dyssen i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Rynkebjerg Dyssen? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Ørslev (Ørslevvej).

Du kan tage til Rynkebjerg Dyssen med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Rynkebjerg Dyssen fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Rynkebjerg Dyssen, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Rynkebjerg Dyssen
Rynkebjerg Dyssen Rynkebjergdyssen eller Rynkebjergs Kirkegaard er resterne af en langdysse ved Ørslev i Sydsjælland. Dyssen er 34 meter lang og står markeret med randsten. Ved siden af langdyssen findes en jættestue. Der kan knyttes en god historie til langdyssen. Efter sigende var det meningen at Ørslev kirke skulle bygges her. Men det man byggede om dagen blev ødelagt af trolde om natten og derfor blev der aldrig bygget en kirke her.Datering: Bondestenalder, ca. 3.400 f. kr.

Nærmeste stationer til Rynkebjerg Dyssen i Danmark

Bus stationer tættest på Rynkebjerg Dyssen i Danmark

Lettere at komme til Rynkebjerg Dyssen med appen!