Vej til Sæby-Hallenslev Friskole i Høng med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Sæby-Hallenslev Friskole fra de vigtigste steder i Høng med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sæby-Hallenslev Friskole

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Sæby-Hallenslev Friskole?

De nærmeste stationer til Sæby-Hallenslev Friskole er:

  • Sæby-Hallenslev Friskole (Gørlevvej) er 180 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Sæby Skrænten (Sæbyvej) er 563 meter derfra, 8 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Sæby-Hallenslev Friskole?

Disse Bus linjer standser nær Sæby-Hallenslev Friskole: 545, 570.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sæby-Hallenslev Friskole i Høng

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sæby-Hallenslev Friskole i Høng, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sæby-Hallenslev Friskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sæby-Hallenslev Friskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sæby-Hallenslev Friskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sæby-Hallenslev Friskole (Gørlevvej); Sæby Skrænten (Sæbyvej).

Du kan tage til Sæby-Hallenslev Friskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 545, 570

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sæby-Hallenslev Friskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sæby-Hallenslev Friskole, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Høng, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sæby-Hallenslev Friskole, Høng
Lettere at komme til Sæby-Hallenslev Friskole med appen!