Vej til Sønderhå i Thisted med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Sønderhå fra de vigtigste steder i Thisted med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Sønderhå

  • Jernbane Jernbane: RA

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Sønderhå?

De nærmeste stationer til Sønderhå er:

  • Sønderhå Kirke (Thisted Kommune) er 102 meter derfra, 2 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Sønderhå?

Disse Jernbane linjer standser nær Sønderhå: RA.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Sønderhå i Thisted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Sønderhå i Thisted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Sønderhå på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Sønderhå i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Sønderhå? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sønderhå Kirke (Thisted Kommune).

Du kan tage til Sønderhå med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Sønderhå fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Sønderhå, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Thisted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Sønderhå, Thisted
Sønderhå, Thisted Sønderhå Sogn er et sogn i Sydthy Provsti (Aalborg Stift). Sognet ligger i Thisted Kommune (Region Nordjylland). Indtil Kommunalreformen i 2007 lå det i Thisted Kommune (Viborg Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Hassing Herred (Thisted Amt). I Sønderhå Sogn ligger Sønderhå Kirke. I Sønderhå Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Bjergene (areal) Gyrup Mark (bebyggelse) Hågårde (bebyggelse) Jestrup (bebyggelse, ejerlav) Labæk Huse (bebyggelse) Nørhå Sø (vandareal) Storhøj (areal) Sønderhå (bebyggelse, ejerlav)

Nærmeste stationer til Sønderhå i Thisted

Lettere at komme til Sønderhå med appen!