Vej til Søværnets Sergent- & Grundskole i Frederikshavn med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Søværnets Sergent- & Grundskole fra de vigtigste steder i Frederikshavn med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Søværnets Sergent- & Grundskole

Sådan kommer du til Søværnets Sergent- & Grundskole af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Skagen 96 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Aalborg 141 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Nordisk Film Biografer Aalborg 128 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Syndikatet 134 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Nordkraft 142 min
Gå
Jernbane - 7575
Gå
Fra Hirtshals Havn, Hirtshals 121 min
Gå
Jernbane - 7676
Jernbane - 7575
Gå
Fra Lindholm Station, Aalborg 120 min
Jernbane - 7575
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Søværnets Sergent- & Grundskole?

De nærmeste stationer til Søværnets Sergent- & Grundskole er:

  • Sergentskolen (Bangsbo / Frederikshavn) er 335 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Møllehuset (Frederikshavn) er 876 meter derfra, 13 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Søværnets Sergent- & Grundskole?

Disse Bus linjer standser nær Søværnets Sergent- & Grundskole: 3, 973X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Søværnets Sergent- & Grundskole?

Disse Jernbane linjer standser nær Søværnets Sergent- & Grundskole: 75.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Søværnets Sergent- & Grundskole i Frederikshavn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Søværnets Sergent- & Grundskole i Frederikshavn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Søværnets Sergent- & Grundskole på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Søværnets Sergent- & Grundskole i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Søværnets Sergent- & Grundskole? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sergentskolen (Bangsbo / Frederikshavn); Møllehuset (Frederikshavn).

Du kan tage til Søværnets Sergent- & Grundskole med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 3, 973X Jernbane: 75

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Søværnets Sergent- & Grundskole fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Søværnets Sergent- & Grundskole, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Frederikshavn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Søværnets Sergent- & Grundskole, Frederikshavn
Søværnets Sergent- & Grundskole, Frederikshavn Center for Sergent- og Maritim Uddannelse (SMC) er en af de seks kompetencecentre underlagt Søværnets Skole, og er indgangspunktet for alle værnepligtige, konstabler og kadetaspiranter der starter i Søværnet. Alle skal igennem Søværnets Basisuddannelse (SBU) for at lære de grundlæggende principper, holdninger og færdigheder der er nødvendige for at kunne bestride en stilling i Søværnet. Skolen er desuden uddannelsessted for samtlige sergenter i Søværnet. Skolen hed oprindeligt Søværnets Sergent- og Reserveofficersskole (SSR) og fungerede udelukkende, som navnet antyder, med at uddanne sergenter og reserveofficerer. Skolen er placeret i det naturrige Bangsbostrand i det sydlige Frederikshavn. Skolen blev den 1. januar 2008 slået sammen med Søværnets Grundskole (SGS) der var placeret i Auderød og aktiviteterne blev samlet i Frederikshavn under navnet Søværnets Sergent- og Grundskole (SSG) frem til 1. januar 2014 hvor skolen fik sit nuværende navn. Omkring 800 elever kommer årligt igennem skolen på de forskellige uddannelser og skolen håndterer op til 350 elever af gangen. Foruden SBU varetages flere andre uddannelser også af skolen, blandt andet: Uddannelse af sergenter samt videreuddannelse af disse til over- og seniorsergenter. Grund- og sergentuddannelse for kadetaspiranter. Obligatorisk uddannelse i redningsmidler for alle søværnets ansatte foregår i skolens svømmehal. Efteruddannelser inden for redningsmidler, fartøjstjeneste, sanitet, håndvåben og maritime force protection. Som værnepligtig vil man blandt andet komme til at gennemgå træning i grundlæggende militæruddannelse, (vagttjeneste, håndvåben, førstehjælp, brandbekæmpelse, redningshjælp, speedbådscertifikat og røgdykkeruddannelse).

Nærmeste stationer til Søværnets Sergent- & Grundskole i Frederikshavn

Lettere at komme til Søværnets Sergent- & Grundskole med appen!