Fortsæt til primært indhold

Vej til Serup i Søndersø med Bus?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Serup?

  De nærmeste stationer til Serup er:

  • Kalvegangen / Serup (Nordfyn Kommune) er 66 meter derfra, 2 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Serup?

  Disse Bus linjer standser nær Serup: 191.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Serup i Søndersø

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Serup i Søndersø, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Serup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Serup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Serup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kalvegangen / Serup (Nordfyn Kommune).

Du kan tage til Serup med Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 191

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Serup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Serup, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Søndersø, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Serup, Søndersø
Lettere at komme til Serup med appen!