Fortsæt til primært indhold

Vej til Simmelkær i Herning med Bus eller Jernbane?

Se Simmelkær, Herning, på kortet

Vejvisning til Simmelkær fra de vigtigste steder i Herning med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Simmelkær

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Simmelkær?

  De nærmeste stationer til Simmelkær er:

  • Simmelkær Hovedgade/Skivevej (Herning Kom) er 303 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Simmelkær?

  Disse Bus linjer standser nær Simmelkær: 13.

  Flere detaljer

Se Simmelkær, Herning, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Simmelkær i Herning

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Simmelkær i Herning, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Simmelkær på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Simmelkær i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Simmelkær? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Simmelkær Hovedgade/Skivevej (Herning Kom).

Du kan tage til Simmelkær med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 13

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Simmelkær fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Simmelkær, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Herning, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Simmelkær, Herning
Simmelkær, Herning Simmelkær er en landsby i Midtjylland med 279 indbyggere (2022). Simmelkær er beliggende i Simmelkær Sogn 16 kilometer nord for Herning og syv kilometer nord for Sunds. Byen tilhører Herning Kommune og er beliggende i Region Midtjylland. Simmelkær Kirke ligger i byen. Byen havde i sin "Storhedstid" 1 Kirke - 1 Sparekasse - 1 Skole til og med 7 klasse - 3 Købmænd - 2 Mekaniker værksteder - 5 Vogmmænd - 2 Smedie - 1 Bager - 1 Mejeri - 1 Cykelhandler - 1 Elforretning - 1 mølle - 1 slagter Jens Eskildsen stiftede kagefabrikken Dan Cake i 1931 i Simmelkær. Bageriet flyttede dog til Give i 1959.
Sådan kommer du til Simmelkær med offentlig transport – Om stedet
Lettere at komme til Simmelkær med appen!