Vej til Skjoldhøj Kirke i Århus med Bus, Jernbane eller Bybane?

Start
Slut
Søg
Skjoldhøj Kirke, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Skjoldhøj Kirke fra de vigtigste steder i Århus med Bus, Jernbane eller Bybane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Skjoldhøj Kirke

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Skjoldhøj Kirke?

De nærmeste stationer til Skjoldhøj Kirke er:

  • Holmstrupgårdvej/Jernaldervej (Aarhus Kom) er 255 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Skjoldhøj Kirke?

Disse Bus linjer standser nær Skjoldhøj Kirke: 3A.

Skjoldhøj Kirke, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Skjoldhøj Kirke i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Skjoldhøj Kirke i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Skjoldhøj Kirke på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Skjoldhøj Kirke i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Skjoldhøj Kirke? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Holmstrupgårdvej/Jernaldervej (Aarhus Kom).

Du kan tage til Skjoldhøj Kirke med Bus, Jernbane eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 3A

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Skjoldhøj Kirke fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Skjoldhøj Kirke, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Skjoldhøj Kirke, Århus
Skjoldhøj Kirke, Århus Skjoldhøj Kirke ligger i Skjoldhøj Sogn i det nordlige Brabrand, Aarhus V. Kirken er bygget i 1984, efter at det aarhusianske arkitektfirma Friis og Moltke vandt arkitektkonkurrencen i 1981. En stor himmelblå gavl mod øst og vest kendetegner sammen med hvidskurede facader kirken både ud- og indvendigt. Haven og kirkegården er tegnet af landskabsarkitekt Sven Hansen. Emil Gregersen og sølvsmed Børge Poulsen har udsmykket kirken, og Lena Rude Jensen har leveret flere kunstværker. Messehageler er udført af tekstilkunstnerne Inge-Lise og Flemming Bau. Orgelet er i 1984 bygget af Bruno Kristensen og Sønner. Kirken ligger på Jernaldervej i Brabrand, men sognet med knap 8000 indbyggere, hvoraf 80% er medlemmer af folkekirken, dækker også adresser i postnummer 8210 Aarhus V og 8381 Tilst.
Sådan kommer du til Skjoldhøj Kirke med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Skjoldhøj Kirke med appen!