Fortsæt til primært indhold

Vej til Smalbygård i Brønderslev med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Smalbygård?

  De nærmeste stationer til Smalbygård er:

  • Olufsgade (Dannebrogsgade / Brønderslev) er 254 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Rømersvej (Markedsvej / Brønderslev) er 359 meter derfra, 6 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Smalbygård?

  Disse Bus linjer standser nær Smalbygård: 72.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Smalbygård?

  Disse Jernbane linjer standser nær Smalbygård: 75.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Smalbygård i Brønderslev

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Smalbygård i Brønderslev, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Smalbygård på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Smalbygård i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Smalbygård? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Olufsgade (Dannebrogsgade / Brønderslev); Rømersvej (Markedsvej / Brønderslev).

Du kan tage til Smalbygård med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 72 Jernbane: 75

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Smalbygård fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Smalbygård, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Brønderslev, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Smalbygård, Brønderslev
Lettere at komme til Smalbygård med appen!