Fortsæt til primært indhold

Vej til Spandet i Ribe med Bus eller Jernbane?

Spandet kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Spandet fra de vigtigste steder i Ribe med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Spandet

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Spandet?

  De nærmeste stationer til Spandet er:

  • Spandet (Ribe) er 343 meter derfra, 5 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Spandet?

  Disse Bus linjer standser nær Spandet: 125.

  Flere detaljer
Spandet kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google PlayDownload on the App Store

Offentlig transport til Spandet i Ribe

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Spandet i Ribe, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Spandet på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Spandet i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Spandet? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Spandet (Ribe).

Du kan tage til Spandet med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 125

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Spandet fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Spandet, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Ribe, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Spandet, Ribe
Spandet, Ribe Spandet Sogn er et sogn i Ribe Domprovsti (Ribe Stift). Sognet ligger i Esbjerg Kommune (Region Syddanmark). Indtil Kommunalreformen i 2007 lå det i Ribe Kommune (Ribe Amt), og indtil Kommunalreformen i 1970 lå det i Hviding Herred (Tønder Amt). I Spandet Sogn ligger Spandet Kirke. I Spandet Sogn findes flg. autoriserede stednavne: Fjersted (bebyggelse) Fjersted Nørremark (bebyggelse) Fårmandsbjerg (areal) Hølleskov (bebyggelse) Lille Spandet (bebyggelse) Mølby (bebyggelse) Nørbæk (vandareal) Spandet (bebyggelse, ejerlav) Spandet Gårde (bebyggelse) Spandet Mark (bebyggelse) Spandetkro (bebyggelse) Trekroner (bebyggelse)
Sådan kommer du til Spandet med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Spandet med appen!