Fortsæt til primært indhold

Vej til Stb Byg i Vejle med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Stb Byg fra de vigtigste steder i Vejle med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Stb Byg

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Stb Byg?

  De nærmeste stationer til Stb Byg er:

  • Viborgvej V Kirkebyvej (Vejle) er 915 meter derfra, 12 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Stb Byg?

  Disse Bus linjer standser nær Stb Byg: 215, 513.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Stb Byg i Vejle

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stb Byg i Vejle, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stb Byg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stb Byg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Stb Byg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Viborgvej V Kirkebyvej (Vejle).

Du kan tage til Stb Byg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 215, 513

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stb Byg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stb Byg, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vejle, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stb Byg, Vejle
Lettere at komme til Stb Byg med appen!