Fortsæt til primært indhold

Vej til Stigsnæsværket i Slagelse med Bus eller Jernbane?

Se Stigsnæsværket, Slagelse på kortet

Stigsnæsværket kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Stigsnæsværket fra de vigtigste steder i Slagelse med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Stigsnæsværket

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Stigsnæsværket?

  De nærmeste stationer til Stigsnæsværket er:

  • Holtenvej (Stigsnæs Landevej) er 991 meter derfra, 14 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Stigsnæsværket?

  Disse Bus linjer standser nær Stigsnæsværket: 907.

  Flere detaljer

Se Stigsnæsværket, Slagelse på kortet

Stigsnæsværket kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Stigsnæsværket i Slagelse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Stigsnæsværket i Slagelse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Stigsnæsværket på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Stigsnæsværket i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Stigsnæsværket? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Holtenvej (Stigsnæs Landevej).

Du kan tage til Stigsnæsværket med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 907

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Stigsnæsværket fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Stigsnæsværket, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Slagelse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Stigsnæsværket, Slagelse
Stigsnæsværket, Slagelse Stigsnæsværket er et kraftværk på Sydvestsjælland, beliggende på halvøen Stigsnæs syd for Skælskør. Værket blev første gang driftssat i 1962 af SEAS og var i begyndelsen udelukkkende oliefyret, men grundet oliekrisen i 1970´erne ombyggede man værket til også at fungere ved kulfyret kraft. Værket lukkede med udgangen af 2012. Stigsnæsværket har i alt en kapacitet på 409 MW el og 2 MJ/s varme. Værket tilhører DONG Energy og fik sit første produktionsanlæg, Stigsnæs 1, etableret i 1966, mens det andet, Stigsnæs 2, kom i drift i 1970. Begge anlæg er i dag kulfyrede. Stigsnæsværkets Havn har den største vanddybde blandt havne på hele Sjælland, idet den måler 18 meter. Den første skorsten, der blev sat op er 135 meter, nummer 2 skorsten der blev sat op er 130 meter.
Sådan kommer du til Stigsnæsværket med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Stigsnæsværket i Slagelse

Lettere at komme til Stigsnæsværket med appen!