Vej til Studenterhus Aarhus i Århus med Bus, Jernbane eller Bybane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Studenterhus Aarhus?

De nærmeste stationer til Studenterhus Aarhus er:

  • Aarhus Universitet/Nordre Ringgade er 276 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Jordbrovej (Aarhus Kom) er 324 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Paludan-Müllers Vej/Vestre Ringgade (Aarhus Kom) er 731 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Auh Nørrebrogade/Nørre Boulevard (Aarhus Kom) er 997 meter derfra, 14 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Studenterhus Aarhus?

Disse Bus linjer standser nær Studenterhus Aarhus: 100, 117, 118, 200, 5A, 918X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Studenterhus Aarhus?

Disse Jernbane linjer standser nær Studenterhus Aarhus: IC, ICL, RA, RE.

Hvilke Bybane linjer standser nær Studenterhus Aarhus?

Disse Bybane linjer standser nær Studenterhus Aarhus: L2.

Studenterhus Aarhus, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Studenterhus Aarhus i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Studenterhus Aarhus i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Studenterhus Aarhus på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Studenterhus Aarhus i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Studenterhus Aarhus? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Aarhus Universitet/Nordre Ringgade; Jordbrovej (Aarhus Kom); Paludan-Müllers Vej/Vestre Ringgade (Aarhus Kom); Auh Nørrebrogade/Nørre Boulevard (Aarhus Kom).

Du kan tage til Studenterhus Aarhus med Bus, Jernbane eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 100, 117, 118, 200, 5A, 918X Jernbane: IC, ICL, RA, RE Bybane: L2

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Studenterhus Aarhus fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Studenterhus Aarhus, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Studenterhus Aarhus, Århus
Studenterhus Aarhus, Århus Studenterhus Aarhus er en privat forening hvor studerende kan møde hinanden på tværs af uddannelser og nationaliteter både i fagligt og socialt regi. Studenterhus Aarhus har til huse i Studenternes Hus (bygget 1964) ved Aarhus Universitet. Studenternes Hus har både en café - Studiecaféen - og driver Studenterbaren (der tidligere hed Universitetsbaren) og derudover afholdes der koncerter og andre arrangementer såsom foredrag, stand up, studiefester og lign. i scene-hallen Stakladen. Foreningen blev stiftet i 2003, og har omkring 8.500 medlemmer. Udover at være mødested studerende i mellem, er Studenterhuset også stedet hvor de studerende kan møde virksomheder i Aarhus og omegn.
Sådan kommer du til Studenterhus Aarhus med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Studenterhus Aarhus med appen!