Fortsæt til primært indhold

Vej til Svendborg i Svendborg med Bus eller Jernbane?

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Svendborg?

  De nærmeste stationer til Svendborg er:

  • Korsgade (Svendborg Kommune) er 58 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Svendborg St. er 394 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Vestergade (Svendborg Kommune) er 453 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Svendborg Toldbodgade er 484 meter derfra, 7 minutters gang.
  • Svendborg Plads A (Svendborg Kommune) er 580 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Svendborg Færgehavn er 581 meter derfra, 8 minutters gang.
  • Svendborg Plads B (Svendborg Kommune) er 605 meter derfra, 8 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Svendborg?

  Disse Bus linjer standser nær Svendborg: 930, 931.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Svendborg?

  Disse Jernbane linjer standser nær Svendborg: RA.

  Flere detaljer
Svendborg kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Svendborg i Svendborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Svendborg i Svendborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Svendborg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Svendborg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Svendborg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Korsgade (Svendborg Kommune); Svendborg St.; Vestergade (Svendborg Kommune); Svendborg Toldbodgade; Svendborg Plads A (Svendborg Kommune); Svendborg Færgehavn; Svendborg Plads B (Svendborg Kommune).

Du kan tage til Svendborg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 930, 931 Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Svendborg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Svendborg, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Svendborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Svendborg, Svendborg
Svendborg, Svendborg Svendborg er en dansk havne- og søfartsby på det sydlige Fyn. Med 27.068 indbyggere (2020) er det Fyns næststørste by efter Odense. Svendborg er hovedby i Svendborg Kommune og hører til Region Syddanmark. Svendborg er en gammel købstad og har selv i moderne tid bevaret sin ældre bykerne med smalle gader, torve og gårdmiljøer. Byen blev grundlagt i 1200-tallet og fejrede i 2003 sin 750-års fødselsdag. Svendborg ligger på en bakkeskråning ved farvandet Svendborgsund. Byen er forbundet med Tåsinge via Svendborgsundbroen og med Thurø via Thurødæmningen. Svendborg er desuden endestation for jernbanestrækningen, Svendborgbanen, der går til Odense over Ringe. Fra Svendborg Havn går der færger til Ærø, Drejø, Skarø og Hjortø. Svendborg har altid været præget af søfart. Byens guldalder var i 1800-tallet, hvor beliggenheden ved Svendborgsund i relativ kort afstand til den vestlige Østersøs øvrige havnebyer betød en opblomstring i handel og skibsbyggeri. Også i nutiden er Svendborg driftig inden for søfart – med mange værfter, hjemmehørende skibe og rederier. Svendborg er handels-, uddannelses- og kulturmæssigt centrum for Sydfyn. Byen har flere uddannelsesinstitutioner og et rigt by- og natteliv. I 2008 blev Svendborg optaget i det internationale samarbejde af cittaslow-byer, der blandt andet har fokus på bæredygtighed og brugen af lokale fødevarer.Bylivet, naturen og adgangen til det Sydfynske Øhav har betydet, at turisme i dag er en vigtig del af byens erhvervsliv.
Sådan kommer du til Svendborg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Svendborg med appen!