Fortsæt til primært indhold

Vej til Svinkløv i Fjerritslev med Bus, Jernbane eller Færge?

Se Svinkløv, Fjerritslev på kortet

Svinkløv kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Svinkløv fra de vigtigste steder i Fjerritslev med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Svinkløv

  • Bus Bus: Bus - 617

Sådan kommer du til Svinkløv af Bus?

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Svinkløv?

    Disse Bus linjer standser nær Svinkløv: Bus - 617.

    Flere detaljer

Se Svinkløv, Fjerritslev på kortet

Svinkløv kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Svinkløv i Fjerritslev

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Svinkløv i Fjerritslev, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Svinkløv på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Svinkløv i realtid.

Du kan tage til Svinkløv med Bus, Jernbane eller Færge. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 617

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Svinkløv fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Svinkløv, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Fjerritslev, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Svinkløv, Fjerritslev
Svinkløv, Fjerritslev Svinkløv Badehotel er et dansk hotel beliggende ved Slettestrand, Jammerbugt Kommune, i bunden af Jammerbugten ca. 10 km nordøst for Fjerritslev, 200 m fra Vesterhavet. Hotellet er opført i 1925, og det er et af de få bevarede hoteller i Danmark, der er opført helt i træ. Efter en voldsom brænd i 2016, brændte hotellet ned til grunden, men er nu genopført. Hotellet er Danmarks længste træhus og har åbent fra april til oktober. Der er i løbet af sæsonen ofte kunstudstillinger og klassiske koncerter på hotellet. Desuden er hotellet berømt for en lagkage med valnødder.Det er fonden bag Svinkløv Badehotel som besluttede at genopføre hotellet, og det vil efter planerne stå klar i 2019.
Sådan kommer du til Svinkløv med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Svinkløv med appen!