Vej til Thon Hotel i Sandnes med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Thon Hotel?

De nærmeste stationer til Thon Hotel er:

  • Schweigaardgaten er 192 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Flørliveien er 217 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Gamle Postvei er 231 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Lurabekken er 340 meter derfra, 5 minutters gang.
  • Lurastoppen er 399 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Thon Hotel?

Disse Bus linjer standser nær Thon Hotel: Bus - 2, Bus - 42, Bus - 6, Bus - NW300.

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 90+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Thon Hotel i Sandnes, Norge? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Thon Hotel på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Thon Hotel i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Thon Hotel? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Schweigaardgaten; Flørliveien; Gamle Postvei; Lurabekken; Lurastoppen.

Du kan tage til Thon Hotel med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 2, Bus - 42, Bus - 6, Bus - NW300.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Thon Hotel fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Thon Hotel, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Sandnes, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Thon Hotel, Sandnes
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere