Hopp til hovedinnhold

Hvordan komme til Horten i Borre via Buss eller Jernbane?

Horten map Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia

Veibeskrivelse til Horten (Borre) med offentlig transport

Følgende transittlinjer har ruter som passerer nær Horten

  • Buss Buss: 02

Hvordan komme seg til Horten via Buss

Klikk på Buss rute for å se steg-for-steg veibeskrivelser med kartlinjeankomsttider og oppdaterte rutetabeller

Spørsmål og svar

  • Hva er de nærmeste stasjonene til Horten?

    De nærmeste stasjonene til Horten er:

    • Horten Vgs. er 647 meter unna, 9 minutter å gå.
  • Hvilke Buss linjestoppesteder i nærheten av Horten

    Disse Buss linjene stopper i nærheten av Horten: 02.

Horten map Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
Den mest populære urban mobilitet-appen i Norge.
Alle lokale mobilitetsalternativer i en app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Horten i Borre

Lurer du på hvordan du kan komme deg til Horten i Borre, Norge? Moovit hjelper deg med å finne den beste måten å komme deg til Horten med steg-for-steg veibeskrivelser fra den nærmeste offentlige transportstasjonen.

Moovit leverer gratis kart og live veibeskrivelser som hjelper deg å navigere gjennom byen din. Vis rutetabeller, ruter, tidtabeller, og finn ut hvor lang tid det tar å komme til Horten i sanntid.

Ser du etter nærmeste stopp eller stasjon til Horten? Sjekk ut denne listen over stopp nærmest til din destinasjon Horten Vgs..

Du kan komme deg til Horten via Buss eller Jernbane. Disse er linjene og rutene som har stopp i nærheten - Buss 02

Vil du se om det finnes en annen rute som ankommer tidligere? Moovit hjelper deg å finne alternative ruter eller tider. Få veibeskrivelser fra og veibeskrivelser til Horten enkelt fra Moovit Appen eller Nettsiden.

Vi gjør det lett å reise til Horten, som er grunnen til at over 720 million brukere, inkludert brukere i Borre, støler på Moovit som den beste offentlige transportappen. Du trenger ikke å laste ned en individuell buss- eller togapp, Moovit er din transportapp med alt i et som hjelper deg med å finne de beste buss- eller togtidene tilgjengelige.

Horten, Borre
Horten, Borre Horten er en norsk kystby og kommune i landskapet Vestfold i Vestfold og Telemark fylke. Den ligger mellom Holmestrand i nord og Tønsberg i sør. Kommunen grenser til Tønsberg i sør og vest, til grunnkretsen Mulvika i Holmestrand i nord, og til Oslofjorden i nord og øst. Horten kommune innbefatter byene Horten og Åsgårdstrand, samt tettstedene Nykirke og Skoppum. Horten var den eneste kommunen i daværende Vestfold fylke som ikke ble slått sammen med andre kommuner i forbindelse med kommunereformen. Horten er Vestfold og Telemark fylkes minste kommune målt i areal. Kommunen har i øst omkring 40 km kystlinje mot Oslofjorden, med kyststi og flere store friområder. Kommunens areal er ca. 71 km², med ca. 27 000 innbyggere, med hovedtyngden av innbyggerne i gamle Horten by (ca. 17 000). Tettstedet Horten har 20 504 innbyggere per 1. januar 2019. De øvrige tettsteder i kommunen er Åsgårdstrand med 3 095 innbyggere, Skoppum med 1 705 innbyggere og Nykirke med 724 innbyggere. Horten har vært fergested for fergeruten Horten–Moss helt fra 1582.
Hvordan komme seg til Horten med offentlig transport - Om stedet
Bildet kan være underlagt opphavsrett. Finn ut mer på Wikipedia
enklere for å komme til Horten med app!