Vej til Tigers Field i Græsted-Gilleleje med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Tigers Field?

De nærmeste stationer til Tigers Field er:

  • Lundebakken (Hillerødvej) er 783 meter derfra, 10 minutters gang.
  • Søborg St. (Gilleleje) er 1144 meter derfra, 15 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Tigers Field?

Disse Bus linjer standser nær Tigers Field: 362.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Tigers Field?

Disse Jernbane linjer standser nær Tigers Field: 940R.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Tigers Field i Græsted-Gilleleje

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tigers Field i Græsted-Gilleleje, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tigers Field på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tigers Field i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Tigers Field? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Lundebakken (Hillerødvej); Søborg St. (Gilleleje).

Du kan tage til Tigers Field med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 362 Jernbane: 940R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tigers Field fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tigers Field, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Græsted-Gilleleje, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tigers Field, Græsted-Gilleleje
Lettere at komme til Tigers Field med appen!