Vej til Torvet Nykøbing Falster i Nykøbing Falster med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg
Torvet Nykøbing Falster, Nykøbing Falster, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Torvet Nykøbing Falster fra de vigtigste steder i Nykøbing Falster med Jernbane eller Bus

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Torvet Nykøbing Falster

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Torvet Nykøbing Falster?

De nærmeste stationer til Torvet Nykøbing Falster er:

  • Torvet Langgade (Langgade) er 194 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Torvet Nykøbing Falster?

Disse Bus linjer standser nær Torvet Nykøbing Falster: 800.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Torvet Nykøbing Falster?

Disse Jernbane linjer standser nær Torvet Nykøbing Falster: 710R, RE.

Torvet Nykøbing Falster, Nykøbing Falster, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Torvet Nykøbing Falster i Nykøbing Falster

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Torvet Nykøbing Falster i Nykøbing Falster, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Torvet Nykøbing Falster på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Torvet Nykøbing Falster i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Torvet Nykøbing Falster? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Torvet Langgade (Langgade).

Du kan tage til Torvet Nykøbing Falster med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 800 Jernbane: 710R, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Torvet Nykøbing Falster fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Torvet Nykøbing Falster, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nykøbing Falster, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Torvet Nykøbing Falster, Nykøbing Falster
Torvet Nykøbing Falster, Nykøbing Falster For alternative betydninger, se Torvet. (Se også artikler, som begynder med Torvet) Torvet er en den største og mest befærdede plads i Nykøbing Falster. Torvet kan føres tilbage til den middelalderlige Nykøbing, og det ligger, hvor adskillige gamle gader fra middelalderen mødes, heriblandt gågaden, der den centrale shoppinggade, der forbinder torvet området omkring vandtårnet og Klosterkirken. På torvet findes et springvand kaldet "Bjørnebrønden" efter bjørnen som står over vandet. Statuen er udført af Mogens Bøggild i 1939 og er hugget i granit for at mindes zaren Peter den Store der gæstede byen i 1716. Derudover findes springvand, der i folkemunde kaldes "kanonen". Der findes flere butikker og cafeer på pladsen, hvor der er udeservering om sommeren. Der afholdes desuden forskellige kulturbegivenheder på Torvet. Under Nykøbing Falster Festuge bruges det til forskellige arrangementer, men især til koncerter. I sommerhalvåret afholdes der torvedage, og loppemarkeder og ved juletid opstilles der juletræ på torvet ligesom man har haft julemarked der.Czarens Hus, der er blandt byens ældste bygninger ligger ud til torvet, og rummer bymuseet Falsters Minder, en restaurant og byens turistinformation.Torvet er en del af en historisk gåtur, som Museum Lolland-Falster har etableret i byen, der tager brugerne forbi de vigtigste historiske steder.I 2013 vedtog kommunalrådet en fornyelse og renovering af Torvet, og der blev hurtigt afsat 400.000 kr til projektet. Der blev udskrevet en arkitektkonkurrence til projektet som en lokal arkitekttegnestue vandt.I 2019 fandt arkæologer fra det lokale museum resterne af en bageovn fra 1500-tallet under belægningen i forbindelse med renovering af Torvet.
Sådan kommer du til Torvet Nykøbing Falster med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Torvet Nykøbing Falster i Nykøbing Falster

Bus stationer tættest på Torvet Nykøbing Falster i Nykøbing Falster

Lettere at komme til Torvet Nykøbing Falster med appen!