Vej til Tranbjerg i Århus med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg
Tranbjerg, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Tranbjerg fra de vigtigste steder i Århus med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Tranbjerg Jernbane: RE; Bus: 202, 4A.

Sådan kommer du til Tranbjerg af Bus

Klik på ruten Bus for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Århus 61 min
Bus - 100100
Bus - 4A4A
Fra Aarhus, Århus 48 min
Bus - 114114
Bus - 6A6A
Bus - 4A4A
Fra Via University College, Horsens 76 min
Bus - 11
Bus - 202202
Fra Ikea, Århus 70 min
Bus - 1515
Bus - 4A4A
Fra Skanderborg Gymnasium, Skanderborg 84 min
Gå
Bus - 331331
Bus - 200200
Bus - 4A4A

Sådan kommer du til Tranbjerg af Jernbane

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Århus Rutebilstation, Århus 61 min
Gå
Jernbane - RERE
Gå
Fra Magasin, Århus 66 min
Gå
Jernbane - RERE
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Tranbjerg?

De nærmeste stationer til Tranbjerg er:

  • Tranbjerg Station er 420 meter derfra, 6 minutters gang.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Tranbjerg?

Disse Jernbane linjer standser nær Tranbjerg: RE.

Hvilke Bus linjer standser nær Tranbjerg?

Disse Bus linjer standser nær Tranbjerg: 202, 4A.

Tranbjerg, Århus, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Tranbjerg i Århus

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Tranbjerg i Århus, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Tranbjerg på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Tranbjerg i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Tranbjerg? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Tranbjerg Station.

Du kan tage til Tranbjerg med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Jernbane: RE; Bus: 202, 4A.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Tranbjerg fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Tranbjerg, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Århus, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Tranbjerg, Århus
Tranbjerg, Århus Ikke at forveksle med Tranebjerg. Tranbjerg er en bydel i det sydlige Aarhus med 9.353 (2018) indbyggere beliggende 10 kilometer SSV for Aarhus C. Indtil 1. januar 2008 opgjorde Danmarks Statistik området som en selvstændig bebyggelse, men efter sammensmeltningen med Aarhus regnes Tranbjerg i dag som en bydel. Tranbjerg er beliggende i Aarhus Kommune og Region Midtjylland. Forstaden består af lav bebyggelse, primært rækkehuse og parcelhuse. Af mindre bydele i Tranbjerg kan nævnes Østerby (mod sydøst), Havebyen (mod nordøst) og Stationsbyen (mod nordvest). Tranbjerg gennemskæres i nord-syd retning af Sekundærrute 433 fra Aarhus til Solbjerg og Horsens. Fra øst til vest ligger en geografisk grøn stribe som består af de grønne områder omkring skolerne samt Laurbærparken. Der var før i tiden to skoler i Tranbjerg, som blev lagt sammen til én; Tranbjergskolen hedder den. Tidligere Grønløkkeskolen – med sportshal og hjemsted for Idrætsforeningen AIA-Tranbjerg og de fleste idrætsfaciliteter i Tranbjerg Tidligere Tranbjerg Skole – med en svømmehal for AIA svømning samt enkelte andre idrætsfaciliteter.På den centrale plads, Kirketorvet, ligger Tranbjerg Kirke og Center Syd, der indeholder to supermarkeder, en række specialbutikker samt en filial af Aarhus Kommunes Biblioteker. Tranbjerg Station ligger på Odderbanen, som forbinder Odder og Aarhus. Desuden er der forbindelse til både Vejle og Aarhus centrum med bus 202, samt Abuslinje 4A til Aarhus centrum. Et rødt mustenshus på Torvevænget 174 var den 31. august 1993 udsat for en påsat brand der havde baggrund i jalousi. Gerningsmændene var tre arabere der havde forbindelse til terroristerne bag terrorbomben i World Trade Center og de blev tiltalt for både terrorisme og brandstiftelse i en sag der blev benævnt Egypter-sagen.
Sådan kommer du til Tranbjerg med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Tranbjerg med appen!