Fortsæt til primært indhold

Vej til Vadehavscentret i Esbjerg med Bus eller Jernbane?

Vadehavscentret kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Vadehavscentret fra de vigtigste steder i Esbjerg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vadehavscentret

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Vadehavscentret?

  De nærmeste stationer til Vadehavscentret er:

  • V. Vedsted Vadehavscentret (Ribe) er 206 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vadehavscentret?

  Disse Bus linjer standser nær Vadehavscentret: 411.

  Flere detaljer
Vadehavscentret kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vadehavscentret i Esbjerg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vadehavscentret i Esbjerg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vadehavscentret på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vadehavscentret i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vadehavscentret? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted V. Vedsted Vadehavscentret (Ribe).

Du kan tage til Vadehavscentret med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 411

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vadehavscentret fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vadehavscentret, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Esbjerg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vadehavscentret, Esbjerg
Vadehavscentret, Esbjerg Vadehavscentret ved Vester Vedsted sydvest for Ribe er ejet af den selvejende institution "Fonden for Vadehavscentret". Centrets formål er at at øge kendskabet til og forståelsen for Vadehavet og marsken. Der er cafe og udstillinger om natur, stormflod og kultur i marsken og Vadehavet. Centrets naturvejledere arrangerer ture i området og til Mandø for skoler, foreninger, firmaer og private. For folkeskolens ældste klasser og ungdomsuddannelserne tilrettelægges der et specielt program hvor undervisning og oplevelser kombineres. Centrets støtteforening "Baglandet" arbejder for at udbrede kendskabet til Vadehavscentret og at støtte og inspirere til videreudvikling af Vadehavscentret og de aktiviteter, der foregår i og omkring centret. Vadehavscentret modtog i 2017 prisen som Årets Byggeri i Danmark. Det ombyggede museum er tegnet af Dorte Mandrup, og blev til i samarbejde mellem Esbjerg Kommune, A.P. Møller Fonden, Arbejdsmarkedets Feriefond, Friluftsrådet, Louis Petersens Legat, Augustinus Fonden og Realdania.
Sådan kommer du til Vadehavscentret med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Vadehavscentret i Esbjerg

Lettere at komme til Vadehavscentret med appen!