Fortsæt til primært indhold

Vej til Vedersø Klit i Ringkøbing-Skjern med Bus eller Jernbane?

Se Vedersø Klit, Ringkøbing-Skjern, på kortet

Vejvisning til Vedersø Klit fra de vigtigste steder i Ringkøbing-Skjern med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vedersø Klit

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Vedersø Klit?

  De nærmeste stationer til Vedersø Klit er:

  • Vedersø Klit (Ringkøbing-Skjern Kom) er 639 meter derfra, 9 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vedersø Klit?

  Disse Bus linjer standser nær Vedersø Klit: 270, 290, 515.

  Flere detaljer

Se Vedersø Klit, Ringkøbing-Skjern, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vedersø Klit i Ringkøbing-Skjern

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vedersø Klit i Ringkøbing-Skjern, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vedersø Klit på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vedersø Klit i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vedersø Klit? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vedersø Klit (Ringkøbing-Skjern Kom).

Du kan tage til Vedersø Klit med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 270, 290, 515

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vedersø Klit fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vedersø Klit, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Ringkøbing-Skjern, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vedersø Klit, Ringkøbing-Skjern
Vedersø Klit, Ringkøbing-Skjern Vedersø Klit er et rekreativt område på den danske vesterhavskyst mellem Ringkøbing Fjord og Nissum Fjord. Det er den sydligste del af et større sommerhusområde, 5 km nordvest for Vedersø og 13 km vest for Ulfborg. Mod nord støder Vedersø Klit op til Husby Klitplantage og mod syd til Husby Klit. Området er præget af turisme med en stor andel af tyske gæster, faciliteterne indbefatter flere sommerhusbureauer, turisthotellet Vedersø Klit Badehotel samt campingpladsen Vedersø Klit Camping.
Sådan kommer du til Vedersø Klit med offentlig transport – Om stedet
Lettere at komme til Vedersø Klit med appen!