Vej til Veksø i Stenløse med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Veksø?

De nærmeste stationer til Veksø er:

  • Veksø St. er 146 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Løjesøvej (Hovevej) er 838 meter derfra, 11 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Veksø?

Disse Bus linjer standser nær Veksø: 163, 217.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Veksø?

Disse Jernbane linjer standser nær Veksø: C.

Veksø, Stenløse, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Veksø i Stenløse

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Veksø i Stenløse, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Veksø på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Veksø i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Veksø? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Veksø St.; Løjesøvej (Hovevej).

Du kan tage til Veksø med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 163, 217 Jernbane: C

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Veksø fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Veksø, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Stenløse, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Veksø, Stenløse
Veksø, Stenløse Veksø ligger i Nordsjælland og er en by med 1.820 indbyggere (2019) beliggende i Egedal Kommune i Region Hovedstaden. Byen ligger mellem Ballerup og Frederikssund. I byen findes Veksø Kirke, Veksø Skole med klassetrin fra 0. til 6. klasse , et pizzeria og to supermarkeder. Fra Veksø Station kører S-tog mod København og Frederikssund.
Sådan kommer du til Veksø med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Veksø med appen!