Vej til Vollerup i Sønderborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Vollerup?

De nærmeste stationer til Vollerup er:

  • Vollerup Mommarkvej V Linbækvej er 322 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Vollerup?

Disse Bus linjer standser nær Vollerup: 223, 225.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vollerup i Sønderborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vollerup i Sønderborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vollerup på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vollerup i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vollerup? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vollerup Mommarkvej V Linbækvej.

Du kan tage til Vollerup med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 223, 225

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vollerup fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vollerup, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Sønderborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vollerup, Sønderborg

Nærmeste stationer til Vollerup i Sønderborg

Lettere at komme til Vollerup med appen!