Vej til Vordingborg Kommune i Møn med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Vordingborg Kommune?

De nærmeste stationer til Vordingborg Kommune er:

  • Storegade (Møllebrøndstræde) er 239 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Stege Rtb. (Ved Stranden) er 431 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Vordingborg Kommune?

Disse Bus linjer standser nær Vordingborg Kommune: 660R.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vordingborg Kommune i Møn

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vordingborg Kommune i Møn, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vordingborg Kommune på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vordingborg Kommune i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vordingborg Kommune? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Storegade (Møllebrøndstræde); Stege Rtb. (Ved Stranden).

Du kan tage til Vordingborg Kommune med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 660R

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vordingborg Kommune fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vordingborg Kommune, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Møn, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vordingborg Kommune, Møn
Lettere at komme til Vordingborg Kommune med appen!