Fortsæt til primært indhold

Vej til Vrads i Silkeborg med Bus eller Jernbane?

Vrads kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Vrads fra de vigtigste steder i Silkeborg med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vrads

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Vrads?

  De nærmeste stationer til Vrads er:

  • Vrads (Silkeborg Kom) er 155 meter derfra, 3 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vrads?

  Disse Bus linjer standser nær Vrads: 215, 29.

  Flere detaljer
Vrads kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vrads i Silkeborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vrads i Silkeborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vrads på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vrads i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vrads? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vrads (Silkeborg Kom).

Du kan tage til Vrads med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 215, 29

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vrads fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vrads, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Silkeborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vrads, Silkeborg
Vrads, Silkeborg Vrads er en landsby i Midtjylland med 203 indbyggere i byområdet (2016), byen nåede ifølge Danmarks Statistik for første gang over tohundrede indbyggere i 2009 . Vrads er beliggende ved hedeområderne Vrads Sande fem kilometer vest for Bryrup og 20 kilometer syd for Silkeborg. Byen hører til Silkeborg Kommune og er beliggende i Region Midtjylland. Landsbyen hører til Vrads Sogn, og Vrads Kirke ligger i byen. Vrads er kendt som en aktiv by med grøn profil. Der er et økologisk byggemarked, håndværkere der bygger i træ, halm og ler, opsætter finske masseovne, laver biologisk vandrensning, foruden almindeligt VVS-arbejde. Byens største virksomhed laver bæredygtige kvartsgulve. Der er endvidere terapeuter med tilbud om flere forskellige terapiformer og nogle få konventionelle og økologiske landbrug tilbage. Vrads Købmandshandel ligger i centrum af landsbyen og drives kollektivt af en gruppe indbyggere. Købmandshandlen indeholder også et lille galleri samt netcafe. Vrads har sin egen hjemmeside: www.vrads.dk Fredag den 9. november kårede foreningen "Landsbyerne i Danmark" Vrads som Årets Landsby 2012.
Sådan kommer du til Vrads med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Nærmeste stationer til Vrads i Silkeborg

Lettere at komme til Vrads med appen!