Vej til Vridsløselille Fængsel i Albertslund med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Vridsløselille Fængsel?

De nærmeste stationer til Vridsløselille Fængsel er:

  • Fængselsvej (Albertslundvej) er 374 meter derfra, 6 minutters gang.
  • Albertslundvej (Roskildevej) er 585 meter derfra, 9 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Vridsløselille Fængsel?

Disse Bus linjer standser nær Vridsløselille Fængsel: 123, 144.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Vridsløselille Fængsel?

Disse Jernbane linjer standser nær Vridsløselille Fængsel: B.

Vridsløselille Fængsel, Albertslund, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vridsløselille Fængsel i Albertslund

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vridsløselille Fængsel i Albertslund, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vridsløselille Fængsel på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vridsløselille Fængsel i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vridsløselille Fængsel? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Fængselsvej (Albertslundvej); Albertslundvej (Roskildevej).

Du kan tage til Vridsløselille Fængsel med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 123, 144 Jernbane: B

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vridsløselille Fængsel fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vridsløselille Fængsel, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Albertslund, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vridsløselille Fængsel, Albertslund
Vridsløselille Fængsel, Albertslund Vridsløselille Fængsel, tidligere kaldet Statsfængslet i Vridsløselille, er et nedlagt fængsel beliggende i Albertslund. I 2017 blev fængslet erstattet af det nye topmoderne superfængsel på Falster Storstrøm Fængsel. I perioden januar 2016 til januar 2018 har fængslet været brugt som institution for frihedsberøvede asylansøgere, men på sigt er det planen at fængslet skal overdrages til Albertslund Kommune til byudvikling, da det ikke længere er tidssvarende. Fængslet blev benyttet til fuldbyrdelse af fængselsstraf og gennemførelse af varetægtsfængsling og havde i alt 241 pladser. Man modtog kun mænd over 23 år fra hele Sjælland, der skulle anbringes i lukket fængsel. Der var således ingen kvindelige indsatte. I 2019 blev fængslet sat til salg af staten via Freja Ejendomme.
Sådan kommer du til Vridsløselille Fængsel med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Vridsløselille Fængsel med appen!