Fortsæt til primært indhold

Vej til Vrinners i Syddjurs med Bus eller Bybane?

Se Vrinners, Syddjurs, på kortet

Vejvisning til Vrinners fra de vigtigste steder i Syddjurs med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vrinners

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Vrinners?

  De nærmeste stationer til Vrinners er:

  • Andrupvej/Møllebakken (Syddjurs Kom) er 29 meter derfra, 1 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vrinners?

  Disse Bus linjer standser nær Vrinners: 121.

  Flere detaljer

Se Vrinners, Syddjurs, på kortet

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vrinners i Syddjurs

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vrinners i Syddjurs, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vrinners på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vrinners i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vrinners? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Andrupvej/Møllebakken (Syddjurs Kom).

Du kan tage til Vrinners med Bus eller Bybane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 121

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vrinners fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vrinners, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Syddjurs, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vrinners, Syddjurs
Vrinners, Syddjurs Vrinners er en landsby på Djursland med 389 indbyggere (2022), beliggende på halvøen Mols, 9 kilometer syd for Rønde og 3 kilometer nord for Knebel. Byen ligger i Region Midtjylland og hører under Syddjurs Kommune. Vrinners er beliggende i Rolsø Sogn. I Vrinners ligger Vrinners Kirke. Ca. 2,5 kilometer uden for Vrinners ligger Rolsø Kapel. Skovgårde var oprindeligt en selvstændig bebyggelse, men er nu en del af landsbyen og kendes nu som Skovgårdevej der går mod øst fra Vrinners. Gårdene Skovgård og Vester Skovgård ses på kortet over Vrinners, Andrup og Skovgårde fra 1875.

Nærmeste stationer til Vrinners i Syddjurs

Lettere at komme til Vrinners med appen!