Vej til Zzz i Bispebjerg, København med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Zzz?

De nærmeste stationer til Zzz er:

  • Bispebjerg Hospital (Tagensvej) er 225 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Lygten (Tagensvej) er 267 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Tuborgvej (Tagensvej) er 460 meter derfra, 7 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Zzz?

Disse Bus linjer standser nær Zzz: 6A.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Zzz?

Disse Jernbane linjer standser nær Zzz: F.

Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Zzz i Bispebjerg, København

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Zzz i Bispebjerg, København, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Zzz på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Zzz i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Zzz? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Bispebjerg Hospital (Tagensvej); Lygten (Tagensvej); Tuborgvej (Tagensvej).

Du kan tage til Zzz med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 6A; Jernbane: F.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Zzz fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Zzz, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Bispebjerg, København, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Zzz, Bispebjerg, København
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Zzz med appen!