Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρείτε τις καλύτερες διαδρομές προς Καστρίτσας, Ιωάννινα

Δείτε το Καστρίτσας, Ιωάννινα, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Καστρίτσας (Ιωάννινα) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Καστρίτσας

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο:

Πώς να πάω στο προορισμό Καστρίτσας με Λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή Λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί Λεωφορείο κοντά σε Καστρίτσας στη πόλη Ιωάννινα

  • Τ.Σ. Καστριτσα,35 λεπ περπάτημα,

Γραμμές Λεωφορείο προς Καστρίτσας στη πόλη Ιωάννινα

  • 1,Πλατεία - Κουτσελιό - Μουζακαίοι - Χαροκόπι - Ηλιόκαλη - Βασιλική - Λογγάδες,
  • 2,Ελεούσα - Ι.Κ.Α. - Καστρίτσα,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Καστρίτσας;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Καστρίτσας είναι:

    • Τ.Σ. Καστριτσα είναι 2717 μέτρα μακριά, 35 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Καστρίτσας;

    Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Καστρίτσας: 02Θ

Δείτε το Καστρίτσας, Ιωάννινα, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Ιωάννινα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Καστρίτσας στη πόλη Ιωάννινα

Πώς να φτάσετε Καστρίτσας στη πόλη Ιωάννινα, Ελλάδα;

Είναι εύκολο με το Moovit. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του δρόμου σας και ο εντοπιστής διαδρομής του Moovit θα εντοπίσει τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσετε εκεί! Δεν είστε σίγουροι πού να αποβιβαστείτε στο δρόμο; Κατεβάστε το Moovit App για να βρείτε ζωντανές οδηγίες (συμπεριλαμβανομένου του πού θα κατεβείτε στο δρόμο Καστρίτσας), δείτε τα ωράρια και λάβετε τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης για τις αγαπημένες σας γραμμές γραμμές Λεωφορείο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο δρόμο Καστρίτσας; Δείτε τη λίστα των κοντινότερων στάσεων που είναι διαθέσιμες στον προορισμό σας: Τ.Σ. Καστριτσα.

Λεωφορείο:

Κατεβάστε το Moovit App για να δείτε το τρέχον δρομολόγιο και τις διαθέσιμες διαδρομές για τη πόλη Ιωάννινα. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή λεωφορείου για να ελέγξετε το χρόνο του λεωφορείου ή μια εφαρμογή τρένων για να λάβετε τις ώρες για τα τρένα. Το Moovit είναι η μόνη εφαρμογή συγκοινωνίας όλα-σε-ένα που σας βοηθά να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε.

Κάνουμε εύκολη τη μετακίνηση με τη δημόσια συγκοινωνία προς Καστρίτσας, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στην πόλη Ιωάννινα εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Ιωάννινα

Καστρίτσας
ΚαστρίτσαςΗ Καστρίτσα είναι χωριό του νομού Ιωαννίνων στην Ήπειρο. Βρίσκεται στο νοτιοανατολικό άκρο της λίμνης των Ιωαννίνων, στους πρόποδες του γεωγραφικού λόφου της περιοχής. Ανήκει στον Δήμος Ιωαννιτών, ενώ έως το 2010 υπαγόταν στον Δήμο Παμβώτιδος. Κατά την απογραφή του 2011 είχε 700 κατοίκους. Η ονομασία του χωριού μέχρι το 1927 ήταν Μπαρκμάδι, με τούρκικη - αλβανική προέλευση, όταν και άλλαξε σε Καστρίτσα με αφορμή τα ερείπια του αρχαίου κάστρου που βρίσκονται στην κορυφή του λόφου.Επί Τουρκοκρατίας στη Καστρίτσα λειτουργούσε Δημοτικό σχολείο στον νάρθηκα της εκκλησίας, αρχικά ως μονοθέσιο, αργότερα διθέσιο και από το 1967 τριθέσιο. Επίσης το σχολείο στεγαζόταν και σε χαρακτηριστικό παλιό τριώροφο κτίσμα, την "Κούλια" (στα αρβανίτικα σημαίνει πύργος) που είχε κατασκευάσει περί του 1800 κάποιος παλαιός Έλληνας ιδιοκτήτης του χωριού (στο σημείο αυτό σήμερα βρίσκεται το κοινοτικό γραφείο - πολιτιστικό κέντρο του χωριού). Πολιούχος του χωριού είναι ο άγιος Γεώργιος, με την παλαιά εκκλησία του στο χωριό να έχει χτιστεί κατά το 1678, ενώ ο νεόδμητος ομώνυμος ναός λειτούργησε για πρώτη φορά την Κυριακή των Βαΐων του 2003.
Πώς να πάτε στο προορισμό Καστρίτσας με δημόσια συγκοινωνία - Σχετικά με το μέρος

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Καστρίτσας στη πόλη Ιωάννινα

Γραμμές Λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Καστρίτσας στη πόλη Ιωάννινα

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Καστρίτσας σε…