Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Λείκα στη πόλη Kalamata με λεωφορείο;

Δείτε το Λείκα, Kalamata, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Λείκα (Kalamata) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Λείκα

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Λείκα με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Λείκα στη πόλη Kalamata

  • 8η Λεΐκων / Leikon 8th,3 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Λείκα στη πόλη Kalamata

  • 3,Οσε - Λεϊκα,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Λείκα;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Λείκα είναι:

    • 8η Λεΐκων / Leikon 8th είναι 142 μέτρα μακριά, 3 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Λείκα;

    Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Λείκα: 1, 2

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Λείκα στην πόλη Kalamata;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Λείκα στην Kalamata είναι το 8η Λεΐκων / Leikon 8th. Απέχει 3 λεπ με τα πόδια.

Δείτε το Λείκα, Kalamata, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Kalamata.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Λείκα στη πόλη Kalamata

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Λείκα στη πόλη Kalamata, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Λείκα με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Λείκα σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Λείκα; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
8η Λεΐκων / Leikon 8th.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Λείκα από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Λείκα, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Kalamata, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Λείκα Διεύθυνση: Οδός Λεΐκων στην Kalamata

Λείκα, Kalamata

Μετακινηθείτε στη πόλη Kalamata με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Kalamata δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Kalamata.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Kalamata χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Kalamata ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Kalamata; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Kalamata; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Kalamata με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Kalamata περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας, Κτελ Μεσσηνης KTEL Messini και Κ.Τ.Ε.Λ. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Λείκα στη πόλη Kalamata

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Λείκα στη πόλη Kalamata

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Λείκα σε…