Πώς να πάω στο προορισμό Μαρούσι στη πόλη Αμαρουσίου με Μετρό, Λεωφορείο ή Προαστιακός;

Έναρξη
Τέλος
Αναζήτηση
Μαρούσι, Αμαρουσίου, Αθήνα Οι φωτογραφίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Μάθετε περισσότερα στο Wikipedia

Οδηγίες προς το προορισμό Μαρούσι (Αμαρουσίου) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Μαρούσι

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Μαρούσι;

Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Μαρούσι είναι:

  • Ικα είναι 330 μέτρα μακριά, 5 λεπ περπάτημα.
  • Ικα Αμαρουσιου - Ika Amaroysioy είναι 363 μέτρα μακριά, 5 λεπ περπάτημα.
  • Διασταυρωση Αμαρουσιου - Diastavrosi Amaroysioy είναι 428 μέτρα μακριά, 6 λεπ περπάτημα.
  • Δ. Γουναρη είναι 465 μέτρα μακριά, 6 λεπ περπάτημα.
  • Διασταύρωση Μελισσίων είναι 604 μέτρα μακριά, 8 λεπ περπάτημα.
  • Μαρούσι - Maroussi είναι 674 μέτρα μακριά, 9 λεπ περπάτημα.

Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Μαρούσι;

Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Μαρούσι: 550, Α7, Α8, ΑΘΉΝΑ - ΆΓ. ΑΠΌΣΤΟΛΟΙ / ATHENS - AG. APOSTOLI.

Ποιες γραμμές Προαστιακός σταματάνε κοντά στο προορισμό Μαρούσι;

Αυτές οι γραμμές Προαστιακός σταματάνε κοντά στο προορισμό Μαρούσι: ΆΝΩ ΛΙΌΣΙΑ - ΚΟΡΩΠΊ, Π3.

Ποιες γραμμές Μετρό σταματάνε κοντά στο προορισμό Μαρούσι;

Αυτές οι γραμμές Μετρό σταματάνε κοντά στο προορισμό Μαρούσι: Μ1.

Μαρούσι, Αμαρουσίου, Αθήνα Οι φωτογραφίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Μάθετε περισσότερα στο Wikipedia
Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Αθήνα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή
Google Play badge AppStore badge

Δημόσια Συγκοινωνία προς Μαρούσι στη πόλη Αμαρουσίου

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Μαρούσι στη πόλη Αμαρουσίου, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Μαρούσι με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Μαρούσι σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Μαρούσι; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Ικα; Ικα Αμαρουσιου - Ika Amaroysioy; Διασταυρωση Αμαρουσιου - Diastavrosi Amaroysioy; Δ. Γουναρη; Διασταύρωση Μελισσίων; Μαρούσι - Maroussi.

Μπορείτε να φτάσετε στο Μαρούσι από Μετρό, Λεωφορείο ή Προαστιακός. Αυτές είναι οι γραμμές και οι διαδρομές που έχουν στάσεις κοντά -
(Λεωφορείο) 550, Α7, Α8, ΑΘΉΝΑ - ΆΓ. ΑΠΌΣΤΟΛΟΙ / ATHENS - AG. APOSTOLI (Προαστιακός) ΆΝΩ ΛΙΌΣΙΑ - ΚΟΡΩΠΊ, Π3 (Μετρό) Μ1

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Μαρούσι από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Μαρούσι, για αυτό πάνω από 720 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Αμαρουσίου, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Μαρούσι, Αμαρουσίου
Μαρούσι, Αμαρουσίου Το Μαρούσι (επίσημα Αμαρούσιον) είναι η έδρα του Δήμου Αμαρουσίου και τοποθετείται στην καρδιά του Βορείου Τομέα Αθηνών, στο Αθηναϊκό Πεδίο της Αττικής. Καταλαμβάνει έκταση 13 τ.χλμ. και ο πληθυσμός του ανέρχεται σε 72.333 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Με ιστορική έδρα το αρχαίο Άθμονον που είχε ιδρύσει ο βασιλιάς Κέκροπας για να προστατέψει την Αθήνα από τις επιδρομές των βαρβάρων και διαρκή εποικισμό από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, το Αμαρούσιο φημίζεται για την έφεση των κατοίκων του στις κεραμικές τέχνες και τη λατρεία της Αρτέμιδος, Θεάς του κυνηγιού, τον 7ο αιώνα π.Χ., τα πρώτα ωραία νεοκλασικά αλλά και την προαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων, με διακεκριμένο αθλητή τον κανατά Σπύρο Λούη. Ο σύγχρονος συνοικισμός αναπτύσσεται σε υψόμετρο 230 μέτρων, 2 χιλιόμετρα νότια της Κηφισιάς και 11 χιλιόμετρα βορειοανατολικά του κέντρου των Αθηνών, ενώ περιβάλλεται από τους περιφερειακούς δήμους της Πεντέλης, των Βριλησσίων, του Ψυχικού, της Νέας Ιωνίας, του Ηρακλείου, Χαλανδρίου και Πεύκης. Ο δήμος συμμετέχει στο Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπλασης του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), στο Σύνδεσμο δήμων βορειοανατολικής Αθήνας (ΣΒΑΠ) και αποτελεί έδρα για μεγάλες σημαντικές ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις στο χώρο των κατασκευών, των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, των τηλεπικοινωνιών και του εμπορίου λιανικής. Αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους κατοίκους του συκροτήματος και είναι παγκοσμίως γνωστό για τις πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές του υποδομές, με πιο χαρακτηριστικά τοπόσημα το ΟΑΚΑ, το Δημαρχειακό Μέγαρο, την Πινακοθήκη, τη Βόρειο Βιβλιοθήκη και τους πολυσύχναστους συγκοινωνιακούς κόμβους Νερατζιωτίσσα και Μαρούσι. Δήμαρχος από το 2019 είναι ο Θεόδωρος Αμπατζογλου.
Πώς να πάτε στο προορισμό Μαρούσι με δημόσια συγκοινωνία - Σχετικά με το μέρος
Οι φωτογραφίες ενδέχεται να υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Μάθετε περισσότερα στο Wikipedia

Κοντινότεροι σταθμοί προς Μαρούσι στη πόλη Αμαρουσίου

Σταθμοί Μετρό προς Μαρούσι στη πόλη Αμαρουσίου

Σταθμοί Προαστιακός προς Μαρούσι στη πόλη Αμαρουσίου

Σταθμοί Λεωφορείο προς Μαρούσι στη πόλη Αμαρουσίου

Πιο εύκολο να φτάσετε Μαρούσι με την εφαρμογή!