Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σχεδιασμός ταξιδιού Μύτικας - Τερμα στάση

Μύτικας - Τερμα στάση - Κυριακή πρόγραμμα

ΓραμμήΚατεύθυνσηΏρα
ΜΥΤΙΚΑΣΆρτα - Μύτικας7:15 ΠΜ
ΜΥΤΙΚΑΣΜύτικας - Άρτα7:30 ΠΜ
ΜΥΤΙΚΑΣΆρτα - Μύτικας10:19 ΠΜ
ΜΥΤΙΚΑΣΜύτικας - Άρτα10:30 ΠΜ
ΜΥΤΙΚΑΣΆρτα - Μύτικας11:54 ΠΜ
ΜΥΤΙΚΑΣΜύτικας - Άρτα1:50 ΜΜ
ΜΥΤΙΚΑΣΆρτα - Μύτικας2:19 ΜΜ
ΜΥΤΙΚΑΣΜύτικας - Άρτα2:40 ΜΜ

Οδηγίες προς Μύτικας - Τερμα με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Μύτικας - Τερμα

    ΛεωφορείοΛεωφορείο: ΆΡΤΑ - ΤΕΙ - ΑΝΈΖΑΜΥΤΙΚΑΣ.

Πώς να πάω στο προορισμό Μύτικας - Τερμα με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Μύτικας - Τερμα;

    Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Μύτικας - Τερμα: ΆΡΤΑ - ΤΕΙ - ΑΝΈΖΑ, ΜΥΤΙΚΑΣ.

Δείτε το Μύτικας - Τερμα στον χάρτη

Δημόσια συγκοινωνία προς Μύτικας - Τερμα στάση

Ψάχνετε οδηγίες προς Μύτικας - Τερμα στη πόλη Μύτικας, Ελλάδα;

Κατεβάστε την εφαρμογή Moovit για να βρείτε τα τρέχοντα δρομολόγια και οδηγίες βήμα προς βήμα για Λεωφορείο διαδρομές που περνούν μέσα από Μύτικας - Τερμα.

Λεωφορείο:ΆΡΤΑ - ΤΕΙ - ΑΝΈΖΑΜΥΤΙΚΑΣ

Κάνουμε εύκολη τη μετακίνηση με τη δημόσια συγκοινωνία προς Μύτικας - Τερμα, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στην πόλη Μύτικας εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Η πρώτη γραμμή προς αυτό το στάση είναι ΜΥΤΙΚΑΣ, στις 7:15 ΠΜ και η τελευταία γραμμή είναι ΜΥΤΙΚΑΣ στις 2:40 ΜΜ.

Αυτός ο στάση εξυπηρετεί τις γραμμές του Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας

Μύτικας - Τερμα

Μετακινηθείτε στη πόλη Μύτικας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Μύτικας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Μύτικας.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Μύτικας χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Μύτικας ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Μύτικας; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Μύτικας; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Μύτικας με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Μύτικας περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Αστικό ΚΤΕΛ Άρτας

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Μύτικας - Τερμα σε…