Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια με λεωφορείο;

Δείτε το Ρεματιά Κουφάλας, Άνω Λεχώνια, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Ρεματιά Κουφάλας (Άνω Λεχώνια) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Ρεματιά Κουφάλας

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Ρεματιά Κουφάλας με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια

  • Άγιος Αθανάσιος,1 λεπ περπάτημα,
  • Πλάτανος,7 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια

  • 5,Τέρμα Λεχώνια - Κεντρική Αφετηρία,
  • 5,Πλατανίδια - Κεντρική Αφετηρία,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ρεματιά Κουφάλας;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ρεματιά Κουφάλας είναι:

    • Άγιος Αθανάσιος είναι 34 μέτρα μακριά, 1 λεπ περπάτημα.
    • Πλάτανος είναι 487 μέτρα μακριά, 7 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ρεματιά Κουφάλας;

    Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ρεματιά Κουφάλας: 5

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Ρεματιά Κουφάλας στην πόλη Άνω Λεχώνια;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Ρεματιά Κουφάλας στην Άνω Λεχώνια είναι το Άγιος Αθανάσιος. Απέχει 1 λεπ με τα πόδια.

  • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια;

    Η 5 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια. Σταματάει κοντά στις 7:35 ΠΜ.

  • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια;

    Η 5 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια. Σταματάει κοντά στις 9:39 ΜΜ.

Δείτε το Ρεματιά Κουφάλας, Άνω Λεχώνια, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Άνω Λεχώνια.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Ρεματιά Κουφάλας με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Ρεματιά Κουφάλας σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Ρεματιά Κουφάλας; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Άγιος Αθανάσιος; Πλάτανος.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Ρεματιά Κουφάλας από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Ρεματιά Κουφάλας, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Άνω Λεχώνια, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Άνω Λεχώνια, Βόλος

Ρεματιά Κουφάλας, Άνω Λεχώνια

Μετακινηθείτε στη πόλη Άνω Λεχώνια με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Άνω Λεχώνια δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Άνω Λεχώνια.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Άνω Λεχώνια χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Άνω Λεχώνια ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Άνω Λεχώνια; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Άνω Λεχώνια; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Άνω Λεχώνια με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Άνω Λεχώνια περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Ρεματιά Κουφάλας στη πόλη Άνω Λεχώνια

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Ρεματιά Κουφάλας σε…