Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Σαρακήνικο στη πόλη Milos με Λεωφορείο;

Δείτε το Σαρακήνικο, Milos, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Σαρακήνικο (Milos) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Σαρακήνικο

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο:

Πώς να πάω στο προορισμό Σαρακήνικο με Λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή Λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί Λεωφορείο κοντά σε Σαρακήνικο στη πόλη Milos

  • Σαρακήνικο - Sarakiniko,7 λεπ περπάτημα,

Γραμμές Λεωφορείο προς Σαρακήνικο στη πόλη Milos

  • ΣΑΡΑΚΉΝΙΚΟ - SARAKINIKO,Αδάμαντας - Σαρακήνικο / Adamantas - Sarakiniko,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Σαρακήνικο;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Σαρακήνικο είναι:

    • Σαρακήνικο - Sarakiniko είναι 533 μέτρα μακριά, 7 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Σαρακήνικο;

    Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Σαρακήνικο: ΣΑΡΑΚΉΝΙΚΟ - SARAKINIKO

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Σαρακήνικο στην πόλη Milos;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Σαρακήνικο στην Milos είναι το Σαρακήνικο - Sarakiniko. Απέχει 7 λεπ με τα πόδια.

  • Τι ώρα είναι το πρώτο Λεωφορείο στο σημείο Σαρακήνικο στη πόλη Milos;

    Η ΣΑΡΑΚΉΝΙΚΟ - SARAKINIKO είναι το πρώτο Λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Σαρακήνικο στη πόλη Milos. Σταματάει κοντά στις 10:01 ΠΜ.

  • Τι ώρα είναι το τελευταίο Λεωφορείο προς Σαρακήνικο στη πόλη Milos;

    Η ΣΑΡΑΚΉΝΙΚΟ - SARAKINIKO είναι το τελευταίο Λεωφορείο που πηγαίνει Σαρακήνικο στη πόλη Milos. Σταματάει κοντά στις 7:10 ΜΜ.

Δείτε το Σαρακήνικο, Milos, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Milos.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Σαρακήνικο στη πόλη Milos

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Σαρακήνικο στη πόλη Milos, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Σαρακήνικο με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Σαρακήνικο σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Σαρακήνικο; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Σαρακήνικο - Sarakiniko.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Σαρακήνικο από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Σαρακήνικο, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Milos, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Milos, Μήλος

Σαρακήνικο, Milos
Σαρακήνικο, MilosΤο Σαρακήνικο είναι παραλία στη βόρεια ακτή της Μήλου. Απέχει περίπου 5 χιλιόμετρα από την Πλάκα, πρωτεύουσα του νησιού. Η παραλία είναι γνωστή για τα χωρίς βλάστηση λευκά πετρώματα ηφαιστειακής προέλευσης που την περιβάλλουν. Η διάβρωση των κυμάτων έχει δημιουργήσει σπήλαια κατά μήκος της ακτής. Οι Σαρακηνοί πειρατές έβρισκαν καταφύγιο σε αυτές τις σπηλιές και από αυτούς πήρε το όνομά της η παραλία.Γεωλογικά, η βόρεια Μήλος έχει σχηματιστεί από μία σειρά ηφαιστειακών στρωμάτων. Το κατώτερο και παλαιότερο στρώμα είναι ο σχηματισμός της Πάχαινας, πάχους τουλάχιστον 70 μέτρων, και από πάνω βρίσκεται ο σχηματισμός του Παπαφράγκα. Πριν 1,85 εκατομμύρια χρόνια άρχισε η εναπόθεση νέου ηφαιστειακού υλικού, το οποίο είναι γνωστό ως ο σχηματισμός του Σαρακήνικου. Αποτελείται από στρώματα ψαμμίτη ανάμεσα στα οποία υπάρχουν λατυποπαγή κίσσηρης και ιλυόλιθοι που περιέχουν απολιθώματα. Ο σχηματισμός αυτός έχει πάχος περίπου 50 μέτρα. Φαίνεται ότι τα ηφαιστειακά υλικά τόσο του σχηματισμού του Σαρακήνικου όσο και του Παπαφράγκα, ο οποίος είναι παχύτερος προς τα ανατολικά, αποτέθηκαν με τη δράση των κυμάτων. Ο σχηματισμός του Σαρακήνικου αρχικά ήταν υποθαλάσσιος πριν σταδιακά ανέβει στο επίπεδο της επιφάνειας. Επίσης υλικά εναπόθεσαν και πυροκλαστικές ροές. Από πάνω βρίσκεται προς τα δυτικά το στρώμα ανδεσίτη των Κορακιών, το οποίο δημιουργήθηκε πριν 1,8 εκατομμύρια χρόνια, και ιζήματα και υλικά φρεατικών εκρήξεων των ιστορικών χρόνων.Στην περιοχή του Σαρακήνικου έχουν εντοπιστεί απολιθώματα ασπόνδυλων και συγκεκριμένα από δίθυρα, σκαφόποδα, γαστρόποδα, βραγχιόποδα, εχινοειδή και βάλανους. Επίσης έχουν ανακαλυφθεί μικροαπολιθώματα διατόμων, τα οποία χρονολογήθηκαν μεταξύ 1,95 και 1,73 εκατομμύρια χρόνια πριν, στις αρχές του Πλειστόκαινου.Το Σαρακήνικο λόγω του ιδιαίτερου περιβάλλοντός του και του χρώματος των νερών είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός, όμως έχουν παρατηρηθεί φθορές στο χώρο, καθώς πολλοί τουρίστες χαράσουν στα βράχια τα ονόματά τους. Αποτέλεσμα ήταν ο δήμος Μήλου να θεσπίσει το 2015 πρόστιμο για τη ρύπανση της περιοχής. Η αμμουδερή παραλία έχει μήκος 10 μέτρα και δεν είναι οργανωμένη. Η παραλία είναι εύκολα προσβάσιμη με αυτοκίνητο και λεωφορείο.
Πώς να πάτε στο προορισμό Σαρακήνικο με δημόσια συγκοινωνία - Σχετικά με το μέρος

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Σαρακήνικο στη πόλη Milos

Γραμμές Λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Σαρακήνικο στη πόλη Milos

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Σαρακήνικο σε…