Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Χαλκούτσι στη πόλη Ωρωπού με Λεωφορείο;

Δείτε το Χαλκούτσι, Ωρωπού, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Χαλκούτσι (Ωρωπού) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Χαλκούτσι

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο:

Πώς να πάω στο προορισμό Χαλκούτσι με Λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή Λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Χαλκούτσι;

    Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Χαλκούτσι: ΑΘΉΝΑ - ΔΉΛΕΣΙ / ATHENS - DILESI

Δείτε το Χαλκούτσι, Ωρωπού, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Ωρωπού.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Χαλκούτσι στη πόλη Ωρωπού

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Χαλκούτσι στη πόλη Ωρωπού, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Χαλκούτσι με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Χαλκούτσι σε πραγματικό χρόνο.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Χαλκούτσι από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Χαλκούτσι, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Ωρωπού, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Χαλκούτσι Διεύθυνση: Οδός 190 15 Σκάλα Ωρωπού στην Ωρωπού

Χαλκούτσι, Ωρωπού
Χαλκούτσι, ΩρωπούΤο Χαλκούτσι είναι ο βορειότερος παραθαλάσσιος οικισμός της Βορειοανατολικής Αττικής, του Δήμου Ωρωπού. Κατά μήκος της ακτογραμμής βρίσκεται δυτικά της Σκάλας Ωρωπού και νότια του Δηλεσίου. Έχει μικρή τοπική αγορά, θερινό κινηματογράφο και σχολικές εγκαταστάσεις, ενώ διαθέτει και χωμάτινο γήπεδο ποδοσφαίρου. Το τελευταίο αποτελεί έδρα της τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου, του Α.Ο. Χαλκουτσίου, η οποία αγωνιζόταν το 2007 στην Γ' κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Ανατολικής Αττικής.. Το λιμάνι του διέθετε παλιότερα μικρή τσιμεντένια προβλήτα στην όποια ελλιμενίζονταν αλιευτικά σκάφη, τα τελευταία χρόνια όμως δημιουργήθηκε νέος λιμενοβραχίονας, οπότε εξυπηρετούνται πλέον και αρκετά μικρά σκάφη αναψυχής. Στη νότια είσοδό του Χαλκουτσίου βρίσκονται και οι εκβολές του Ασωπού, ο οποίος λόγω της υψηλής μόλυνσης που υφίστανται τα νερά του, καθιστά απαγορευτική την κολύμβηση στις παραλίες του χωριού που βρίσκονται κοντά στις εκβολές. Το χωριό γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση κατά τους θερινούς μήνες, οπότε και αυξάνεται ο πληθυσμός της περιοχής λόγω έλευσης παραθεριστών τόσο σε αυτό όσο και σε κοντινούς οικισμούς. Τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός έχει αυξηθεί. Ο κόσμος προτιμάει να το επισκέπτεται για τις ωραίες εγκαταστάσεις του, αλλά και για το τοπίο του. Συνδυάζει βουνό με θάλασσα, ενώ υπάρχουν και κάποια κομμάτια πεδιάδας. Πορεία του πληθυσμού: Το Χαλκούτσι ανήκε μέχρι το 1912 στον Δήμο Ωρωπίων. Στην συνέχεια αποτέλεσε οικισμό της Σκάλας Ωρωπού εκτός από το μικρό διάστημα 1966-67 που αποτέλεσε ξεχωριστή κοινότητα.
Πώς να πάτε στο προορισμό Χαλκούτσι με δημόσια συγκοινωνία - Σχετικά με το μέρος
Πιο εύκολο να φτάσετε στο Χαλκούτσι σε…