Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë με Λεωφορείο;

Δείτε το Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu), Tiranë στον χάρτη

Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) χάρτης

Οδηγίες προς το προορισμό Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) (Tiranë) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu)

 • Λεωφορείο Λεωφορείο: L9

Πώς να πάω στο προορισμό Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) με Λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή Λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί Λεωφορείο κοντά σε Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë

Όνομα σταθμού Απόσταση
Proafrma 6 λεπ περπάτημα
Kinostudio 21 λεπ περπάτημα
Fizika Berthamore 25 λεπ περπάτημα

Γραμμές Λεωφορείο προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë

Όνομα Γραμμής Κατεύθυνση
L9 Qender
L1 Kinostudio
L4 Qender
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu);

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) είναι:

  • Proafrma είναι 366 μέτρα μακριά, 6 λεπ περπάτημα.
  • Kinostudio είναι 1510 μέτρα μακριά, 21 λεπ περπάτημα.
  • Fizika Berthamore είναι 1882 μέτρα μακριά, 25 λεπ περπάτημα.
  Περισσότερες λεπτομέρειες...
 • Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu);

  Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu): L9.

  Περισσότερες λεπτομέρειες...
 • Πόσο μακριά είναι ο/η λεωφορείο στάση από Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στην πόλη Tiranë;

  Ο πλησιέστερος λεωφορείο στάση προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στην Tiranë είναι 6 λεπ με τα πόδια.

  Περισσότερες λεπτομέρειες...
 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στην πόλη Tiranë;

  Ο Proafrma στάση είναι ο πλησιέστερος /η προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στην πόλη Tiranë.

  Περισσότερες λεπτομέρειες...
 • Τι ώρα είναι το πρώτο Λεωφορείο στο σημείο Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë;

  Η L9 είναι το πρώτο Λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë. Σταματάει κοντά στις 5:15 ΠΜ.

  Περισσότερες λεπτομέρειες...
 • Τι ώρα είναι το τελευταίο Λεωφορείο προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë;

  Η L1 είναι το τελευταίο Λεωφορείο που πηγαίνει Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë. Σταματάει κοντά στις 12:07 ΠΜ.

  Περισσότερες λεπτομέρειες...

Δείτε το Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu), Tiranë στον χάρτη

Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) χάρτης
Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Tirana.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή
Αποκτήστε το στο Google Play Κατεβάστε στο App Store

Δημόσια Συγκοινωνία προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë, Albania; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu); Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Proafrma; Kinostudio; Fizika Berthamore.

Μπορείτε να φτάσετε στο Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) από Λεωφορείο. Αυτές είναι οι γραμμές και οι διαδρομές που έχουν στάσεις κοντά -
(Λεωφορείο) L9

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu), για αυτό πάνω από 930 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Tiranë, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu), Tiranë

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë

Γραμμές Λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtarake (Igjiu) στη πόλη Tiranë

Πιο εύκολο να φτάσετε Instituti I Gjeografisë Dhe Infrastrukturës Ushtar… με την εφαρμογή!