Ισραήλ, Ισραήλ

Έναρξη
Τέλος
Αναζήτηση

Μετακινηθείτε στη πόλη Ισραήλ με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Ισραήλ δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Ισραήλ.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Ισραήλ χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Είσαστε περίεργος να μάθετε πώς η συγκοινωνία στη πόλη Ισραήλ συγκρίνεται με τις πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο; Η σελίδα Δείκτης Moovit για τις Δημόσιες Συγκοινωνίες παρουσιάζει στοιχεία και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της δημόσιας συγκοινωνίας σε περισσότερες από 150 πόλεις. Βρείτε το μέσο όρο για το χρόνο μετακίνησης και αναμονής για τους επιβάτες, την απόσταση που ταξιδεύουν οι άνθρωποι για να φτάσουν στη δουλειά τους με τη δημόσια συγκοινωνία και τη μέση απόσταση που οι άνθρωποι περπατούν στη πόλη Ισραήλ κάθε μέρα. Δείτε ποιοι Λεωφορείο, Προαστιακός, Τραμ και σταθμοί είναι πιο δημοφιλείς στη πόλη Ισραήλ και πολλά άλλα!

Η πόλη Ισραήλ περιλαμβάνει 3 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: Λεωφορείο, Προαστιακός, Τραμ, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), רכבת ישראל (Israel Railways), נתיב אקספרס (Nateev Express), סיטי פס (Citypass), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), דן בדרום (Dan Badarom)

Το Moovit είναι παγκοσμίως η #1 εφαρμογή για συγκοινωνίες.
Υποστηρίζει πάνω από 1500 πόλεις σε 79+ χώρες παγκοσμίως!
Google Play badge AppStore badge

Τραμ Γραμμές στη Ισραήλ από סיטי פס (Citypass)

Moovit - Η τοπική σας εφαρμογή συγκοινωνιών για Android και iOS
Moovit Ζωντανές αφίξεις, Δρομολόγια, Χάρτς