Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca με λεωφορείο;

Δείτε το Ormidhia (Ορμήδεια), Larnaca, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Ormidhia (Ορμήδεια) (Larnaca) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Ormidhia (Ορμήδεια)

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Ormidhia (Ορμήδεια) με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca

 • Δημοκρατίας - Παλλέση,6 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca

 • 701,ΑΗΚ Δεκέλεια - Γενικό Νοσοκομείο Αμμόχωστου,
 • 703,ΑΗΚ Δεκέλεια - Κόννος,
 • 704,ΑΗΚ Δεκέλεια - Άγια Νάπα,
 • 711,Κάππαρης - Παλιό Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ormidhia (Ορμήδεια);

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ormidhia (Ορμήδεια) είναι:

  • Δημοκρατίας - Παλλέση είναι 352 μέτρα μακριά, 6 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ormidhia (Ορμήδεια);

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ormidhia (Ορμήδεια): 701, 704, 711.

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Ormidhia (Ορμήδεια) στην πόλη Larnaca;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Ormidhia (Ορμήδεια) στην Larnaca είναι το Δημοκρατίας - Παλλέση. Απέχει 6 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca;

  Η 703 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca. Σταματάει κοντά στις 5:23 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca;

  Η 703 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca. Σταματάει κοντά στις 12:08 ΠΜ.

Δείτε το Ormidhia (Ορμήδεια), Larnaca, στον χάρτη

Δημόσια Συγκοινωνία προς Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca, Κύπρος; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Ormidhia (Ορμήδεια) με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Ormidhia (Ορμήδεια) σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Ormidhia (Ορμήδεια); Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Δημοκρατίας - Παλλέση.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Ormidhia (Ορμήδεια) από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Ormidhia (Ορμήδεια), για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Larnaca, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Larnaca

Ormidhia (Ορμήδεια)

Μετακινηθείτε στη πόλη Larnaca με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Larnaca δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Larnaca.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Larnaca χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaca ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaca; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Larnaca; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Larnaca με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Larnaca περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses, ΟΣΕΑ, Limassol Airport Express και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Ormidhia (Ορμήδεια) στη πόλη Larnaca

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Ormidhia (Ορμήδεια) σε…