Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρείτε τις καλύτερες διαδρομές προς Raphael Santi Street, Larnaka

Δείτε το Raphael Santi Street, Larnaka, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Raphael Santi Street (Larnaka) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Raphael Santi Street

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Raphael Santi Street με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka

 • Ραφαήλ Σάντη - Κάτω Βαρωσίων,1 λεπ περπάτημα,
 • Λεωφ. Κυράκου Μάτση - Ανδριανουπόλεως,9 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka

 • 426,Σταθ. Λάρνακα - Κων. Καλογερά - Α.Η.Κ. - Νέο Νοσοκομείο - Κόκκινες - Τσιακκιλερό - Αραδίππου,
 • 444,Σταθμός Λάρνακας - Μητρόπολη - Τριφύλλια - Τσιακκιλερό - Στάδιο Γ.Σ.Ζ. - Βεργίνα - Αραδίππου,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Raphael Santi Street;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Raphael Santi Street είναι:

  • Ραφαήλ Σάντη - Κάτω Βαρωσίων είναι 16 μέτρα μακριά, 1 λεπ περπάτημα.
  • Λεωφ. Κυράκου Μάτση - Ανδριανουπόλεως είναι 682 μέτρα μακριά, 9 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Raphael Santi Street;

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Raphael Santi Street: 426, 427.

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Raphael Santi Street στην πόλη Larnaka;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Raphael Santi Street στην Larnaka είναι το Ραφαήλ Σάντη - Κάτω Βαρωσίων. Απέχει 1 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka;

  Η 426 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 6:15 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka;

  Η 426 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 9:50 ΜΜ.

Δείτε το Raphael Santi Street, Larnaka, στον χάρτη

Δημόσια Συγκοινωνία προς Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka

Πώς να φτάσετε Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka, Κύπρος;

Είναι εύκολο με το Moovit. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του δρόμου σας και ο εντοπιστής διαδρομής του Moovit θα εντοπίσει τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσετε εκεί! Δεν είστε σίγουροι πού να αποβιβαστείτε στο δρόμο; Κατεβάστε το Moovit App για να βρείτε ζωντανές οδηγίες (συμπεριλαμβανομένου του πού θα κατεβείτε στο δρόμο Raphael Santi Street), δείτε τα ωράρια και λάβετε τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης για τις αγαπημένες σας γραμμές γραμμές λεωφορείο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο δρόμο Raphael Santi Street; Δείτε τη λίστα των κοντινότερων στάσεων που είναι διαθέσιμες στον προορισμό σας: Ραφαήλ Σάντη - Κάτω Βαρωσίων; Λεωφ. Κυράκου Μάτση - Ανδριανουπόλεως.

Λεωφορείο:

Κατεβάστε το Moovit App για να δείτε το τρέχον δρομολόγιο και τις διαθέσιμες διαδρομές για τη πόλη Larnaka. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή λεωφορείου για να ελέγξετε το χρόνο του λεωφορείου ή μια εφαρμογή τρένων για να λάβετε τις ώρες για τα τρένα. Το Moovit είναι η μόνη εφαρμογή συγκοινωνίας όλα-σε-ένα που σας βοηθά να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε.

Κάνουμε εύκολη τη μετακίνηση με τη δημόσια συγκοινωνία προς Raphael Santi Street, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στην πόλη Larnaka εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Larnaka, Larnaca

Raphael Santi Street, Larnaka

Μετακινηθείτε στη πόλη Larnaka με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Larnaka δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Larnaka.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Larnaka χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Larnaka; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Larnaka με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Larnaka περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses, ΟΣΕΑ, Limassol Airport Express και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Raphael Santi Street στη πόλη Larnaka

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Raphael Santi Street σε…