Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë με λεωφορείο;

Δείτε το Teg (Tirana East Gate) - Official, Farkë, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Teg (Tirana East Gate) - Official (Farkë) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Teg (Tirana East Gate) - Official

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Teg (Tirana East Gate) - Official με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë

 • Teg (Tirana East Gate),2 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë

 • L5,Qender,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Teg (Tirana East Gate) - Official;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Teg (Tirana East Gate) - Official είναι:

  • Teg (Tirana East Gate) είναι 89 μέτρα μακριά, 2 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Teg (Tirana East Gate) - Official;

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Teg (Tirana East Gate) - Official: L5

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Teg (Tirana East Gate) - Official στην πόλη Farkë;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Teg (Tirana East Gate) - Official στην Farkë είναι το Teg (Tirana East Gate). Απέχει 2 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë;

  Η L5 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë. Σταματάει κοντά στις 5:30 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë;

  Η L5 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë. Σταματάει κοντά στις 11:57 ΜΜ.

Δείτε το Teg (Tirana East Gate) - Official, Farkë, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Farkë.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë, Αλβανία; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Teg (Tirana East Gate) - Official με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Teg (Tirana East Gate) - Official σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Teg (Tirana East Gate) - Official; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Teg (Tirana East Gate).

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Teg (Tirana East Gate) - Official από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Teg (Tirana East Gate) - Official, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Farkë, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Teg (Tirana East Gate) - Official Διεύθυνση: Οδός 1045-Farkë στην Farkë

Teg (Tirana East Gate) - Official, Farkë

Μετακινηθείτε στη πόλη Farkë με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Farkë δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Farkë.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Farkë χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Farkë ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Farkë; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Farkë; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Farkë με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Farkë περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Dajti, SHKTQ και Dajti

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Teg (Tirana East Gate) - Official στη πόλη Farkë

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Teg (Tirana East Gate) - Official σε…