Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca με λεωφορείο;

Δείτε το Xilofagou (Ξυλοφάγου), Larnaca, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Xilofagou (Ξυλοφάγου) (Larnaca) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Xilofagou (Ξυλοφάγου)

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Xilofagou (Ξυλοφάγου) με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca

 • Ελευθερίας - Ανδρέα Καζή,6 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca

 • 701,ΑΗΚ Δεκέλεια - Γενικό Νοσοκομείο Αμμόχωστου,
 • 703,ΑΗΚ Δεκέλεια - Κόννος,
 • 704,ΑΗΚ Δεκέλεια - Άγια Νάπα,
 • 711,Κάππαρης - Παλιό Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Xilofagou (Ξυλοφάγου);

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Xilofagou (Ξυλοφάγου) είναι:

  • Ελευθερίας - Ανδρέα Καζή είναι 400 μέτρα μακριά, 6 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Xilofagou (Ξυλοφάγου);

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Xilofagou (Ξυλοφάγου): 701, 704, 711

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Xilofagou (Ξυλοφάγου) στην πόλη Larnaca;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Xilofagou (Ξυλοφάγου) στην Larnaca είναι το Ελευθερίας - Ανδρέα Καζή. Απέχει 6 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca;

  Η 703 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca. Σταματάει κοντά στις 5:32 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca;

  Η 703 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca. Σταματάει κοντά στις 12:00 ΠΜ.

Δείτε το Xilofagou (Ξυλοφάγου), Larnaca, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Larnaca.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca, Κύπρος; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Xilofagou (Ξυλοφάγου) με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Xilofagou (Ξυλοφάγου) σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Xilofagou (Ξυλοφάγου); Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Ελευθερίας - Ανδρέα Καζή.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Xilofagou (Ξυλοφάγου) από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Xilofagou (Ξυλοφάγου), για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Larnaca, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Larnaca

Xilofagou (Ξυλοφάγου)

Μετακινηθείτε στη πόλη Larnaca με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Larnaca δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Larnaca.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Larnaca χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaca ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaca; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Larnaca; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Larnaca με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Larnaca περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses, ΟΣΕΑ, Limassol Airport Express και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Xilofagou (Ξυλοφάγου) στη πόλη Larnaca

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Xilofagou (Ξυλοφάγου) σε…